Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Paula i Ola

Domyślnie Paula i Ola

"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

jak dla mnie tylko 4!!! rewelka! niektorzy sie pewnie czepia ucietego palca, ale mnie nie razi

2 i 3 jakies takie sztywne...

na 1 nie podoba mi sie ciecie przy uchu, jakos dziwnie wyglada... i tlo tez troche niekorzystne

Domyślnie

wlasnie.. kurcze.. wizjer w 70ce.. chcialem maxymalnie z prawej i nie zauwazylem palca hmm..a moze dosztukowac jakis inny ?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

coś jest w tej czwórce...
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

sailor
    Gość

Domyślnie

czworka!!! reszta do kosza.. no moze jeszcze jedynka ..

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Krapkowice

Domyślnie

4 odstaje od innych - jakby nie ta sama seria i nie ta modelka. Na czwórce pozycja naturalna, ale wzbudzająca jakieś emocja, możńa z ustawienia i twarzy modelki coś wyczytać. Choć ten paluszek - żal go;-(
    2 i 3 sztucznie na nich modelka wygląda.
    NA 2 modelka wydaje mi się jakby miała zaraz stracić równowagę i upaść.
    1 nie jest zła.
    To oczywiście i jak zwykle opinia subiektywna najbardziej amatorskiego z amatorskich fotograafów!
    D70 + kit + 70-300G + 512 SanDisk ultra 2 + Lowepro orion trekker II.

Domyślnie

Matam .. jestes z Krapkowic dokladnie ?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Krapkowice

Domyślnie

ARS z samych Krapkowic! A czemu?

A co do moejej poprzedniej wypowiedzi ARS, to jak teraz czytam, nie napisałem, że ta 4 bardzo mi się podoba, jedynka mniej.
    D70 + kit + 70-300G + 512 SanDisk ultra 2 + Lowepro orion trekker II.

Domyślnie

Jest tam sobie taka firma jak KrapeX produkujaca papierowe rozne rzeczy. Jakis czas temu dowodzil nia Janusz Fałek. TEraz chyba zalozyl cos innego, bardziej wlasnego chyba. Pytam, bo to jakby rodzina a ciekawy jestem czy on nadal tam dziala

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów