Szukaj
jak dla mnie tylko 4!!! rewelka! niektorzy sie pewnie czepia ucietego palca, ale mnie nie razi
2 i 3 jakies takie sztywne...
na 1 nie podoba mi sie ciecie przy uchu, jakos dziwnie wyglada... i tlo tez troche niekorzystne
wlasnie.. kurcze.. wizjer w 70ce.. chcialem maxymalnie z prawej i nie zauwazylem palcahmm..a moze dosztukowac jakis inny ?
![]()
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
nr 4 super!
coś jest w tej czwórce...
czworka!!! reszta do kosza.. no moze jeszcze jedynka ..
4 odstaje od innych - jakby nie ta sama seria i nie ta modelka. Na czwórce pozycja naturalna, ale wzbudzająca jakieś emocja, możńa z ustawienia i twarzy modelki coś wyczytać. Choć ten paluszek - żal go;-(
2 i 3 sztucznie na nich modelka wygląda.
NA 2 modelka wydaje mi się jakby miała zaraz stracić równowagę i upaść.
1 nie jest zła.
To oczywiście i jak zwykle opinia subiektywna najbardziej amatorskiego z amatorskich fotograafów!
D70 + kit + 70-300G + 512 SanDisk ultra 2 + Lowepro orion trekker II.
Matam .. jestes z Krapkowic dokladnie ?
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
ARS z samych Krapkowic! A czemu?
A co do moejej poprzedniej wypowiedzi ARS, to jak teraz czytam, nie napisałem, że ta 4 bardzo mi się podoba, jedynka mniej.
D70 + kit + 70-300G + 512 SanDisk ultra 2 + Lowepro orion trekker II.
Jest tam sobie taka firma jak KrapeX produkujaca papierowe rozne rzeczy. Jakis czas temu dowodzil nia Janusz Fałek. TEraz chyba zalozyl cos innego, bardziej wlasnego chyba. Pytam, bo to jakby rodzina a ciekawy jestem czy on nadal tam dziala![]()
Skontaktuj się z nami