Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Domyślnie

Nic sie nie martw. Mimo ze jest na koncu w tamtym tescie to niewiele to znaczy, bo aparaty sa sobie zblizone - i co jest wazne to jak sie spisuja w praktyce. Mimo ze teraz uzywam Fuji S3 jako moj glowny i D70 spedza wiecej czasu w szufladzie, wciaz staram sie wyciagnac D70 od czasu do czasu. Nie jest wcale taki zly. Najlepiej zmniejszyc kontrast w aparacie - jak juz ktos sugeruje w tej dyskusji - ja to zawsze robie.

Pozdrowienia,
    Przemek

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny
    Softwarowo czy nie softwarowo - mój nabytek na szarym końcu

Domyślnie

Muszę zatem przeprowadzić jakiś eksperymencik przy ostrym słońcu Do tej pory tylko podbijałem kontrast w puszce (przy całkiem zachmurzonym niebie).
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

...lepiej nie mieć tego dylematu , zwłaszcza przy niepowtarzalnej seseji ( np. Babia Góra -piiiękna pogoda - http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=834972 ) tylko zrobić Rawa Blues i " szlus" . Ta fotka to był co prawda urodzony jpg , ale tej wycieczce wiele twarzy się kumplom wypaliło (oj wypaliło) , a przy 20 fotce spostrzegłem ,że mam WB dla flesza
    Tylko Rawy , powiadam wam ...

251 kris - Dcoś

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów