Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Ola - kilka portretów

Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

4 najlepsza.
    Zauważyłem, że masz często takie fajne swiatełko na ustach modelek
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Nie do konca mnie ten dwupodzial w tle przekonuje. W dwojce i czworce widze dla niego uzasadnienie, w trojce zas wyrasta z glowy cos dziwnego. Ogolnie mile swiatelko i fajna modelka

pebees
    Gość

Domyślnie

Dla mnie najlepsza dwójka

Domyślnie

to wynika z lenistwa fotografa (czyli mojego)
    sesja była "uniwersalna", portrety powstały przy okazji zdjęć całej sylwetki (w temacie obok zamieściłem kilka), nie zmieniałem tła - tam miał byc realizowany taki pomysł z podziałem i w sylwetce mam nadzieję, że sie tłumaczy.
    te portrety sa robione na zupełnie nieportretowej przysłonie 9!
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

moim zdaniem jedynka wyszła najlepiej...

4. wogóle do mnie nie przemawia... fajne tło ale modelka wykręciła szyję jak by miała wszystkie kręgi połamane

Domyślnie

ciężko wszystkim dogodzić. meliszpak i volvo zdjęcie nr 4 oceniają skrajnie odmiennie.
    będę musiał tu kiedyś wrzucić jakąś moją portretową sesję - tylko że takich ostatnio w ogóle nie robię. Są to zdjęcia przy okazji zdjęc testowych gdzie robi się dziewczynie wszystko. A uniwersalnośc wiadomo jak się odbija na efektch. I tak jesteście delikatni w ocenach, aż się dziwię.

Anonymous
    Gość

Domyślnie

a mnie ostatnie dwa najbardziej pasuja, z tym ze na 3 inaczej bym cial, aby nie widac bylo tego czarnego na gorze, a na ostatnim rzeczywiscia ciut mocno skrecona, ale twarz ladnie wyszla ...ogolnie juz moje zdanie na temat urody modelki znasz, sliczna buzia i bardzo chce ja sfocic !

Pozdrawiam
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z
    gdzie robi się dziewczynie wszystko.
    hmm na mejscu tych dziewczyn to miał bym poważne obiekcje czy zamykać się z Tobą w ciemnym studio ...

Domyślnie

Im dluzej patrze tym czesciej zmieniam zdanie. Najpierw najbardziej podobala mi sie #4 . Pozniej stwierdzilem , ze #1 ( z zastrzezeniem do sposobu oswietlenia wlosow z lewej strony - sprawiajacego wrazenie , ze tlo bylo dorabiane w PS) Pozniej dostrzeglem dyskretny urok #2 z ta wszechobecna symetria - biel tlo PG , jasna prawa strona buzi nizej i znowu jasny LD i odwrotnie z czernia.
    Generalnie bardzo dobra robota , swietna praca ze swiatlem (z ww zasrzezeniem) i przede wszystkim piekna modelka...
    Pozdrawiam
    Waldek
    ---------------------
    www.foto-front.com

aparat i psy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów