Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Fioletowo.

Domyślnie

Same nie wskoczyły Miejscówka była wybrana. Obróbka po mojszemu. Ale dzięki za dłuuugaśny post, będę wiedział co poprawić. Czyli czas na "zadumę" filozoficzną nad światłem.

Zwróciłeś mi uwagę na jedną rzecz, że oprócz jedynki tak naprawdę stłumiłem światło zastane jak się dało i tylko "błyskałem". To raczej nie był najlepszy pomysł.

Domyślnie

Post będzie jeszcze dłuższy
    Podoba mi się zdjęcie czarno-białe. Reszta mimo, że lubię ten klimat jakoś do mnie nie przemawia.
    Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

Domyślnie

jedynka całkiem całkiem i 8 bardzo mi się podoba,
    na nr 2 i 3 niefortunne umieszczenie modelki względem światła.. światło z tył fajnie podkreśla kontury, fakt, ale tutaj przegiąłeś jak byś je puscił przez duużą blendę to by bylo o wiele lepiej (taką 120x180cm), jeszcze kwestia obróbki nr 2, wszystko ładnie tylko te cegły wyglądaja jak z kosmosu
    nr 4 byłby niezły gdyby nie to niedoświetlone tło - sprawe rozwiazałby dodatkowy błysk postawiony np za tym murkiem, mógłby też odrobinę podświetlić modelkę od tył
    nr 6, 7 fajne całkiem, tylko ta mina modelki..
    nr 9 miłe w odbiorze i ogólnie mi się podoba

następnym razem pomyśl o wzięciu kogoś jeszcze na fotki, albo do trzymania blendy albo kto by pozyczył jeszcze jedną lampę
    D70s, Nikkor 18-70G, Quantuum 300Ws, SB-900, blenda 5w1
    niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie

Domyślnie

Jedną 500Ws-kę zepsułem, ale na listopad już będzie

Dzięki za opinie.

Domyślnie

podoba mi sie najbardziej 9. Ladne kolory

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów