Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: A.

Domyślnie

Dobre kadry, kolory i śliczna modelka. Ale niestety przeszkadzają przepały (1 na nosku i dłoni, 2 na nosku) i zbyt mocna obróbka. Polecam "Fotografia cyfrowa. Edycja zdjęć" Scotta Kelby'ego, wyd. IV. Świetna książka.
    Pozdrawiam
    Witek

Edit
    Na dwójce trochę szkoda uciętych dłoni, bo wydaje mi się, że fajnie by zagrały.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Dzieki za konstruktywna krytyke
    Zabiore sie za lekture i postaram sie poprawic a przepaly musze przyznac ze mialem spore problemy zeby je zminimalizowac niby pochmurny dzien :/

Domyślnie

Jeżeli chodzi o kadry, modelkę itd, to za Witkiem... Same przepały aż tak bardzo mi nie przeszkadzają. Natomiast mam wrażenie, że zdjęcia są mało kontrastowe (szczególnie 2.). Czy to kwestia bróbki, czy może boczne światło padające na przednią soczewkę?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LWO Zobacz posta
    Dzieki za konstruktywna krytyke
    Zabiore sie za lekture i postaram sie poprawic a przepaly musze przyznac ze mialem spore problemy zeby je zminimalizowac niby pochmurny dzien :/
    Pochmurny dzień może być zdradliwy. Zwróciłeś uwagę, że jak niebo jest zasnute lekkimi, białymi chmurami, może bardziej razić w oczy niż przy bezchmurnej pogodzie?
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

autograf
    Gość

Domyślnie

Daję głowę, że na levelsach za bardzo jest podciągnięty prawy suwaczek!

autograf
    Gość

Domyślnie

Jeśli pozwolisz.
    Jeśli nie to skasuję.

Domyślnie

Probuje dosc do takiego ustawienia jak na poprawionym zdjeciu niestety rezultaty sa srednie mozeszmi zapisac stawienie suwakow ? Czy zmeniales poszczegolne kanaly czy RGB niestety nie moge osiagnac podobnych rezultatow

Uprawnienia umieszczania postów