Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: *** [ dZstr ]

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez atar Zobacz posta
    Miejsce wygląda znajomo

Nie podoba mi się to, co dzieje się na niebie - drażni mnie, lansowana ostatnio, moda na zdjęcia o tak długich czasach naświetlania i wszystkie tego konsekwencje.
    No chłopie - gratuluję odwagi niegodzenia się z modą i jasnego wyrażania w tym względzie, ale już widzę jak podpadasz... Dla wyjaśnienia: mnie jeszcze nie podpadłeś.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    ...już widzę jak podpadasz...

Zobaczymy, czy posypią się gromy... Jestem gotów mężnie przyjąć atak Długoczasowców

Co do zdjęcia, to swe "wątpliwości" chętnie powtórzę Łukaszowi (diZaster) przy najbliższym piwno-fotograficznym spotkaniu.

Dla wyjaśnienia: mnie jeszcze nie podpadłeś.
    Uff...Kamień spadł mi z serca! Dzięki!
    Pozdrawiam - atar (GG 1399956)
    EIKONA

bombel
    Gość

Domyślnie

Hehe, niby kamienie spadające... Żartowniś.

A a propos ataku Długoczasowców - jako wielbiciel czasów nadzwyczaj krótkich masz nad nimi przewagę szybkości. Zanim zdążą cokolwiek powiedzieć, albo przyjąć pozycję do ataku, Ty już zdążysz zniknąć za zakrętem po 1/100 sek.

Domyślnie

A a propos ataku Długoczasowców - jako wielbiciel czasów nadzwyczaj krótkich masz nad nimi przewagę szybkości. Zanim zdążą cokolwiek powiedzieć, albo przyjąć pozycję do ataku, Ty już zdążysz zniknąć za zakrętem po 1/100 sek.
    ...zwłaszcza, że nie będę obciążony statywem!
    Pozdrawiam - atar (GG 1399956)
    EIKONA

Domyślnie

Statyw (oczywiście konkretny i z ciężką głowicą) może być w takim starciu ostatecznym argumentem. Zdjęcie MZ dobre - lubię długie czasy (ale statywu nie będę ryzykował), chyba mimo wszystko starałbym się poprawić Boba budowniczego.

Domyślnie

Mnie się podoba

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

a nie mam nic przeciwko opinii, ze sie nie podoba
    zdjecia robie dla przyjemnosci, lubie jak osiagam cel, ktory mnie sie podoba a i czasem komus oprocz mnie.

dziekuje za wszystkie opinie.

ps: badz pewien Adam, ze jakies spotkanie sie na dniach zorganizuje mam nadzieje.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

za krótki czas - ekstaza rozpoczyna się przy ok 240s
    dobre, podoba się... chodź z tego co pamiętam kiedyś już dostrzegłeś ten budynek - wówczas był to HDR
    jestem na TAK.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów