Przy tych czasach to trzeba być operatorem młota pneumatycznego aby poruszyć zdjęcieTo bardziej efekt zbyt małej przysłony i (a może przede wszystkim) obróbki. Przynajmniej moim zdaniem.
Szukaj
Przy tych czasach to trzeba być operatorem młota pneumatycznego aby poruszyć zdjęcieTo bardziej efekt zbyt małej przysłony i (a może przede wszystkim) obróbki. Przynajmniej moim zdaniem.
pozdrawiam
Ładnie, kolorowo i kobieco.
Jakby sie czepiać to to cera plastikowa nazbyt. No i kadry z poucinanymi kończynami nienajszczęśliwsze czasem.
Szary, cichy człowiek.
Bardzo fajnie. Ciepłe kolorki.
Bardzo lubię kadrowanie jak na 6 i 8.
Na kilku nie trafiłeś z ostrością ale ogólnie sympatyczna sesyjka![]()
piękna pani i dużo świetnych fotek. przy pierwszym spojrzeniu 2,3,4 najbardziej wpada w oko![]()
Portfolio - http://www.czijzes.com / Nikon D90+MB-D80 / Nikkor 50 1.4 / Tokina 28-80 2.8 / SB-800
Zdjecia generalnie swietne. Tylko mam wrazenie ze na jednym ze zdjec (nr 8 ) ostrosc jest trafiona na biust (nie wiem moze to byl celowy zabieg a moze nie) a moim zdaniem na oczy byloby lepiej... Poza tym rewelka. Pozdrawiam
D70s + troche szkla...oddalem zonie. Teraz D300 pstrykam...
Moim zdaniem bardzo udana sesja, podoba mi się bo ma wyraz i takiego pazuraA modelka śliczna, umie pozować i intrygować wzrokiem.
Skontaktuj się z nami