Szukaj
Alex, dobra rada... Musisz się przemieścić w weselsze miejsce. Chyba jednak robisz zdjęcia w złej aurze. Pozdrawiam.
1. Byla sobie ostrosc...
2. Swietny pasek na dole. Jeszcze dwa i bedzie ladny dres.
3. Tematem zdjecia sa pewnie znicze. Jako jedyne ponownie rozpoznawalne.
A taka piekna alejka obok rosnie...
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Ostrość poszła na spacer razem z kompozycją i klimatem zdjęcia. Kiedy wrócą... nie wiem. No ale dobra. Jak juz pisałem poprzednim razem. Cmentarz wbrew pozorom to bardzo trudny temat. Byle pstryk (taki jak powyżej) na cmentarzu nie gwarentuje dobrego zdjęcia. Dla mnie to drzewa liście i gdzieś miejscami nagrobki. Totalny chaos. Do tego wszystko nieostre. Pstrykaj dalej a będzie lepiej.
Pozdrawiam![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
nie podoba mi sie ,co chciales pokazac ? to zdjecie nic nie mowi ale to moje skromne zdanie
Nikon D80 / tamron 17- 50 / sigma 70 - 300 APO + SB800 ,4GB sandisk extreme III ,pierścienie KENKO, statyw,filtry
To zdjęcie według mnie jest niestety zupełnie nieudane. W odróżnieniu do tego drugiego ze zniczem. Poprawka Autografa jest jeszcze gorsza....
Sorry za szczerość...![]()
Ostrość na tym zdjęciu umarła , nie najlepszy kadr ogólnie to odpuść sobie ten temat cmentarz idź lepiej do wesołego miasteczka może tam ci lepiej pójdzie.
nikon d700 ,nikkor 35mm f/2 , nikkor 50mm f/1.8 , sigma 150mm f/2.8 , sb-900 , grip , lowepro slingshot 300 aw , manfrotto 055xprob + 808rc4 , kilka filtrów
przeczytałeś komentarze pod wątkiem "cmentarz" ?
wybacz ale to zdjęcie jest gorsze niż poprzednie....
Skontaktuj się z nami