.
Szukaj
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
kozackieee !! koloery świetne i ta ostrość ;D dla mnie rewelacja
Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/
Ojojojoj. Sie porobiło. Wszystko wskazuje na to, że kolejnym krokiem będzie regularna gastroskopia (gdzieś mi się po szufladach endoskop światłowodowy poniewiera - w razie co, mogę pożyczyć).
Wybacz Nikuś zgryźliwy nieco ton starego tetryka, ale wynika on tylko z jednego - takie portety, póki co, są poza moim zasięgiem.
Pozdrawiam,
(...\/...)
W mordę jeża, ale skala...Fajne... i przerażające zarazem
A widząc "Jej portret" pomyślałem o Bogusławie Mecu (bo słucham "Duetów" ostatnio)... a tu takie... mecyje![]()
FX/DX/CX/www
Jest tylu zajebiaszczych speców od makro, zę ho-ho.. mnie pozostaje zabawa
2. Klasyczny bałagan w tle - znowu zapomniałem zabrać brystolu koloru zielonego i ustawić za Wachą, hyhy
3. Nie do konca w fotce trafiona GO (tak jak bym chciał) ale mz ciekawa, bo mam wrażenie, że w garbie zrasza jej się coś..moze to normalne ale z niewiedzy jestem zaskoczony
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Nikuś,a jakby tak jaśniej i kontrastu więcej na tym portrecie...?
Drugie i trzecie też fajne.Nie narzekaj na jakość.....,nie grzesz.
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Andrzej... to ja głowiłem się jak przyciemnić portret patrząc na monitor od góry, przodu.. tyłua Ty mi tu takie(?) Ostatnio dręcze się kalibracją amatorską zwłaszcza, że mam mozliwość czasami ogladać na tzw profeszjonal monitorach swoje fotki i musze przyznać, że co monitor to inny efekt
3ka... ostrość zeszła nieco z oka, a chciałem zawrzeć gałe i korpus Wachy w GO.
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Niezły plaster miodu na narządzie wzrokowym
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami