Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Jaki laptop

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

dzisiaj szperałem po sieci i wyszperałem asusa matryca błyszcząca 15 cośtam cala, karta ta sama co w macbooku, ramu 2 gb więcej, nagrywarka dvd a cena około 2500 zł sprzedawny bez systemu + windows xp 460 zł jakieś tam oprocentowanie za raty i robi sie ponad 3 tysiaki, a macbook podstawowy kosztuje 3500 zł i przy 10 tatach zero oprocentowania w ispocie, brak nagrywarki dvd można przeboleć zawsze pozostaje podłączenie zewnętrznej, ramu można dołozyć a matryca podobno lepsza gość o matrycy w asusue powiedział "w pomieszczeniu super a na zewnątrz ma pan problem" jest to totalna paranoja jak ja mam sprzętu przenośnego używać tylko w biuże/domu. Krótko mówiąc jeśli sie nie dysponuje 5000 zł to ciężko wogule kupić sensowny sprzęt i ta nieszczęsna vista wpychana na siłe do każdego laptopa nawet jak sie jej niechce to i tak trzeba za nią zapłacić a i tak może się okazać że producent nie wspiera xp i totalna klapa bo brak sterowników

adam.dorozinski masz racje ale stacjonarnych a jak sie wynajmuje lokum jest ciasno jak niepowiem co to gdzie to coś postawić żeby nie przeszkadzało a laptopa nie używam to schowam do szuflady i nie potykam sie o niego
    Ostatnio edytowane przez tol2di ; 15-10-2008 o 18:09
    Fuji X-A1|słoiki i inne graty
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

Ja posiadam Della z 17 calowa matryca z matryca Glare i jestem bardzo zadowolony , nie mam innego monitora i robie ma nim wszystko ... ( przeszedlem wiedzmina ) , obrabiam zdjecia ... i bawie sie w internecie ...
    jesli sie uparles na Laptopa , to polecam wlasnie Della
    natomiast jak chcesz komfortowo pracowac ze zdjeciami to i tak w przyszlosci dokupisz do niego monitor

Domyślnie

ja o tym wiem tylko niestety ciasnota mego lokum mnie w tej chwili ogranicza, jeśli chodzi o sprzęt stacjonarny za 3500 zł miałbym całkiem fajny sprzęcik do obrubki zdjęć, a co do 17 calowego laptopka jest on troche zaduży jak dlamnie wolał bym optymalnie 15 cali, i za jakiś czas żeczywiście podłaczyć dobrej klasy monitorek
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

Ale ja nie mówię o kupowaniu stacjonarnego tylko o laptopie + monitorze LCD. Za mniej niż 2kPLN kupisz w tej chwili laptopa z prockiem C2D, 2GB ram, ze złączem DVI i z jakąś windą na pokładzie - jeśli nie masz w planach na tym grać, to mocy Ci starczy. Wtedy zostaje Ci 1.5k na monitor - i po pierwsze ten monitor będzie fajniejszy niż matryca w lapku, a po drugie nagle mocno rozszerzy się zakres poszukiwań w temacie samego komputera - bo jakby mniej Cię będzie bolała matryca.

Domyślnie

najbardziej mnie boli ta jakaś winda czyli w 90% vista (wiśta lub wieśniak) bo musze za nią zapłacić chociaż i tak chce kupić z laptopem xp profesional.

Weś też pod uwage że producenci laptopów w 70% dając viste nie wspierają xp sterownikami do tego modelu taka cicha umowa z microsoftem
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

Ja rowniez niedawno kupilem della. Model z matryca podswietlana ledami - rownomiernie podswietlony ekran no i piekna sprawa z poborem proadu - w tym momencie mam "86% baterii i pozostalo jedyne 8 godzin czasu pracy na niej"
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

a ile kosztował
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

3350.
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

a możesz podać oznaczenie tego modelu i jaki system posiadał może zmusze sklep do sprowadzenia konkretnego egzemplaża jesli nie to prawdopodobnie macbook niemam zamiaru chuśtać sie z vistą wystarczy mi po 8 godzin użerania się z ludżmi dlaczego to niedziała a wczoraj działało
    Moja Galeria | Mój Blog

Domyślnie

Dell studio 1535. Aukcja jest tutaj. Ja poki co jade na viscie - sam musze sie przekonac , ze jest zla zamiast sluchac ogolnego narzekania.. a co najsmieszniejsze .. poki co nie widze zadnych problemow.

Kupilem z tej aukcji ktora podlinkowalem, i sprzedajacy zaoferowal, ze podesle mi na plycie sterowniki pod XP - ale jeszcze nei sprawdzalem.
    Puszki i słoiki...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów