dzisiaj szperałem po sieci i wyszperałem asusa matryca błyszcząca 15 cośtam cala, karta ta sama co w macbooku, ramu 2 gb więcej, nagrywarka dvd a cena około 2500 zł sprzedawny bez systemu + windows xp 460 zł jakieś tam oprocentowanie za raty i robi sie ponad 3 tysiaki, a macbook podstawowy kosztuje 3500 zł i przy 10 tatach zero oprocentowania w ispocie, brak nagrywarki dvd można przeboleć zawsze pozostaje podłączenie zewnętrznej, ramu można dołozyć a matryca podobno lepsza gość o matrycy w asusue powiedział "w pomieszczeniu super a na zewnątrz ma pan problem" jest to totalna paranoja jak ja mam sprzętu przenośnego używać tylko w biuże/domu. Krótko mówiąc jeśli sie nie dysponuje 5000 zł to ciężko wogule kupić sensowny sprzęt i ta nieszczęsna vista wpychana na siłe do każdego laptopa nawet jak sie jej niechce to i tak trzeba za nią zapłacić a i tak może się okazać że producent nie wspiera xp i totalna klapa bo brak sterowników
adam.dorozinski masz racje ale stacjonarnych a jak sie wynajmuje lokum jest ciasno jak niepowiem co to gdzie to coś postawić żeby nie przeszkadzało a laptopa nie używam to schowam do szuflady i nie potykam sie o niego
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami