dziekuje za wyczerpujace wypowiedzi jestem za by skasowac post by nie zasmiecac forum moze nastepne ktore wstawie bedzie lepsze....
Szukaj
dziekuje za wyczerpujace wypowiedzi jestem za by skasowac post by nie zasmiecac forum moze nastepne ktore wstawie bedzie lepsze....
D80 + nikkor 18-135, sigma 70-300 APO, RAYNOX 250, MANFROTTO 190B + 141RC
monkey8,
tobie się podoba to zdjęcie?
pozdrawiam
Artur
Przecież mająć jakąkolwiek małpke wystarczy ustawić ją na AUTO i wypluje lepsze zdjęcie. Naprawde nie masz samokrytyki w sobie?
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
w dalszym ciagu przyjmuje na klate wszystkie krytyki pisac pisac pisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziekuje bardzo wszystkim
Tak to własnie bywa za pierwszym razem... nie wiesz, czy Twoje już, to już, czy jej tak samo i czy... (o zgrozo - bo jakże) wogóle było... następnym razem rodziców nie będzie w domu.. kamerę ustawicie na statywie, Piotr Rubik wdzięcznie popłynie z glosnikow delikatnie muskając wyobraźnię (mówią, mówią mi..) sprawi, że nawet ten makaron między zębami będzie bez znaczenia...
choc moze nie jestem za zeby usunac to zdjecie z forum... moze niech zostanie i bedzie przstroga dla innych by nie umieszczac takich zrobionych malpka w sytuacji przypadkowych psrtyk'niec.![]()
Skontaktuj się z nami