Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

No ochrona Dody to jest już historia - sam miałem z nimi (nie) przyjemność dwukrotnie
    A co do chodów - cały mój pobyt tam to ich kwestia (zaprzyjaźnionego zespołu), a to, że przez przypadek wybrałem zamiast miejsca pod sceną (po raz pierwszy) miejsce na trybunie z artystami, pozwoliło mi na takie zdjęcie
    Avatar nie jest aktualny - już nie palę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JohnnyB Zobacz posta
    No ochrona Dody to jest już historia - sam miałem z nimi (nie) przyjemność dwukrotnie
    A co do chodów - cały mój pobyt tam to ich kwestia (zaprzyjaźnionego zespołu), a to, że przez przypadek wybrałem zamiast miejsca pod sceną (po raz pierwszy) miejsce na trybunie z artystami, pozwoliło mi na takie zdjęcie
    Ja zostałem przegnany z okolic namiotu Dody, a potem ochroniarz nie mógł przeboleć, że mogę fotografować cały jej koncert i ciągle przeszkadzał. A ja za to zrobiłem fotkę tej pani w zbyt luźnych spodenkach no i... jakby to powiedzieć ktoś ma gdzieś intymne ozdoby Zdjęcia nie sprzedałem, bo szują nie jestem, ale za to buractwo należałoby się...

Domyślnie

Mam dokładnie to samo podejście co Ty - a że pierwszy koncert Dody fotografowałem jeszcze na początku mojej z tym przygody - bardzo sobie wziąłem do serca poczynania - tego pana, o którym wspomniałeś wyżej. I zgadzam się - takie ich zachowanie wywołuje inną reakcję niż ta której by sie mogli spodziewać.
    Nie sprzedałeś zdjęcia ale oprawić oprawiłeś ?

Znalazłem migiem
    http://www.pudelek.pl/artykul/8411/o..._ostra_bronia/

Domyślnie

jak zwykle ! - dobrze sie oglada umiesz łapać chwile

pozdrawiam

Domyślnie

JonnyB jeśli chodzi o koncertówki to masz na forum rolę mistrza
    Tylko podglądać i się uczyć

Domyślnie

No i znowu setka osób zażyła relanium...

Domyślnie

Super scena. I bardzo fajne to zdjęcie z konfetti

Cytat Zamieszczone przez Marcin Malinowski Zobacz posta
    No i znowu setka osób zażyła relanium...

Domyślnie

Jeśli mam być sprawcą ewentualnych nałogów to chyba skończę z moim hobby
    Show Dody był najbardziej widowiskowy - to konfetti (paski metalicznej folii) runęło nagle z góry, były jeszcze jakieś ognie ale nie zdążyło mi się

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie

bardzo dobra seria..nr 5 i 12 najbardziej mi się podobają..dobra robota kolego!
    instagram.com/darkroomnightlife

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów