Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie Pogorzel - koło. Mińska Maz.

Witam, oto fotki zrobione nad stawem w miejscowości Pogorzel koło Mińska Maz.
    Proszę o ocenę
    Nikon D70s/18-70

1.

2.

3.

Domyślnie

Strasznie ciemne. Niewiele widać niestety. Chyba za mocno z obróbką pojechałeś.
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Why BW why??
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

WB tutaj mi nie pasuje, poza tym na tych fotach nic nie widać. mi się nie podobają
    Mamiya + Sony

Domyślnie

1. Coś innego ale za ciemno. Biała plama w czarnej wodzie.
    2. Tutaj to już pojechałeś po całości. Ciemno i krzywo.
    3. Też ciemno. Niebo wyjarane w kilku miejscach.

Podsumowując. Miałeś fajną miejscówke na plener ale spaprałeś sprawe po całości. Może wrzuć kolor to sie jakoś obroni. Póki co jestem na NIE.
    Pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

fajna miejscówka, ale za ciemno moim zdaniem, i strasznie bije po oczach to słońce

Domyślnie

Znam Pogorzel... tam jest mnostwo pieknych miejsc.... raj dla fotografa (palac i park ze stawem, bagna, glinianka)... szkoda ze nie udalo Ci sie zrobic nic ciekawszego. Postaraj sie a dam Ci plusa.

Domyślnie

Próbowałeś ratować słabe zdjęcia zmieniając kolor na bw? Do bw się nie nadają (jak ktoś kiedyś powiedział: Zdjęcie dobrze wyglądające w kolorze będzie dobrze wyglądać w czerni i bieli. Coś w tym jest... ). Poza tym obróbka fatalna. Niestety, nic fajnego tu nie widzę...
    FX/DX/CX/www

Uprawnienia umieszczania postów