O matko... czysty surrealizm... coś jak Legendy PRLu...
Czym to robiłeś? zgaduję, że zenit 12xp lub jakaś Practica + ORWO + sztabkowy flesz kupiony na bazarze u ruskich...
ja nie mogę ale klimat...
który to rok? 1985?
![]()
Szukaj
O matko... czysty surrealizm... coś jak Legendy PRLu...
Czym to robiłeś? zgaduję, że zenit 12xp lub jakaś Practica + ORWO + sztabkowy flesz kupiony na bazarze u ruskich...
ja nie mogę ale klimat...
który to rok? 1985?
![]()
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Ogólnie całokształt jest ok.
Z tego secika nie podobała mi się tylko 3. Niestety nie widać twarzy itd...
Ale ogólnie jest ok. Chociaż ja bym jeszcze nad tymi fotkami trochę popracował![]()
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
A ja powiem tak jak na pierwszy raz to fotki są spoko ,sam miałem nie dawno ślub(swój) i jak zobaczyłem co fotograf naskrobał to
k.... ja pier.......
Sam zastanawiam sie nad próbami jako drugi fotograf ale raczej w plenerze jest czasy i możliwość powtórki itd.
Pozdrawiam serdecznie
??? to ja Ci gratuluję takiego poglądu/oceny.
---
Cały zestaw jest do śmieci. Zdjęcia są po prostu koszmarne. Albo niedoświetlone albo przepalone, często nieostre, kolory masakra, B+W nieudolne kompletnie, a o kadrach i kompozycji nie wspomnę.
sorry za szczerość - ale kurcze nie można takiego kitu wciskać.
za sam dekolt PM na 13 należą Ci się takie słowa
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
4 i 6 ewentualnie 17.
Skontaktuj się z nami