Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Domyślnie

carl00s bardzo dziekuje ci za cierpliwosc i odpowiedzi na moje pytania a jesli chodzi o wypowiedzi kolegi hddk to tez ci bardzo dziekuje ale jak ty to ujoles zanim zadasz pytanie to najpierw szukasz na internecie albo czytasz instrukcje to jest dobra rada i ja tez staram sie do niej stosowac z tym ze nie mam za duzo czasu na dlugie szukanie po internecie a co wejde na jakies forum to wlasnie w wiekszosci jest tak napisane ze to juz bylo 1000razy i takie posty powinno sie zamykac a jesli chodzi o instrukcje to juz pisalem ze sprzet nabylem poza granicami kraju i nie mam instrukcji po polsku i po drugie jestem amatorem zdjecia robie tylko rodzinnce z tego wzgledu nie znam sie na fachowym ustawianiu aparatu a ze myslalem ze mam jakis klopot ze sprzetem postanowilem zapytac na sie na tym forum i okazalo sie ze sprzet jest ok tylko moja wiedza jest za mala na koniec jeszcze raz dziekuje ci carl00s i tobie hddk i innym kolegom za pomoc i zycze wam milego dnia

Domyślnie

Nie masz za co dziękować, cała przyjemność po naszej stronie, ale mam takie spostrzeżenie małe. Zarejestrowany jesteś na tym forum już 2 lata i przez te dwa lata nic a nic nie łapiesz o fotografowaniu? Czy po prostu ustawiasz aparat na trybie auto i jedziesz....

Domyślnie

tak masz racje moze i zarejestrowalem sie 2 lata temu ale najpierw bawilem sie zwyklym automatem nikona i tam raczej bawilem sie wlasnie ze ustawilem na auto i robilem zdjecia ale z czesem to zaczelo mnie wciagac i zaczolem obserwowac to forum i ok 10 miesiecy temu zaczolem zabawe z d40 a obiektyw mam jakies 6 miesiecy i tak wlasnie w miare wolnego czasu bawie sie aparatem ale naprawde nie mam w tym praktyki jesli znowu chodzi o ustawienia to ustawiam teraz na manualu ale czasami zdjecie wyjdzie ladne a czasami zle nie moge go jeszcze zbytnio ustawic albo zle wyostrzy albo kolory nie takie ale jak wyjdzie jakies to znowu bardzo ladne no ale mysle ze kiedys bedzie lepiej

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów