Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 69 z 69

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MzMarcin
    jjj,
    No mi wczoraj taka pikna sarenka uciekła! na takim tle że ehhh!
    Ale pełny podziw! dla niej ze 100m usłyszała jak walnąłem plecak o ziemię w celu wyjęcia 2 puszeczki z zapiętym tele.
    MzMarcin, trza było kupić sling-packa, żeby to drugie body dało się szybko i cicho wyjąć

Domyślnie

MzMarcin, łączę się z Tobą w bólu ...wiem jak to boli...
    ...no niestety te ssaki mają mocno wyostrzone zmysły, wzięła cię za drapieżnika ...hehe
    Powodzenia przy następnych podejściach....

[ Dodano: Wto 20 Cze, 2006 ]
    adminie, to czy to ma sens to kwestia potrzeb i portfela, ale fakt, że najracjonalniej byłoby kupić D2X/Xs i do tego np. D200...
    Pozdrawaim

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Wedlug mnie posiadanie dwoch aparatow podobnej klasy (S3Pro i D200) to nieporozumienie. Pewnie, sa sytuacje w ktorych mamy podpiete dwa szkla ale jak czesto one sie zdarzaja? Czy rekompensuje to w warunkach amatorskiej fotografii dwukrotny wydatek? Wedlug mnie nie. Najmniej uzasadnia to dla mnie szersza rozpietosc tonalna Fuji o jakiej tu piszecie.
    Masz absolutną rację
    A zresztą co się będę chwalił...

Domyślnie

Czornyj,
    "sling-packa" kurcze a cóż to takiego
    jjj,
    hehe ok dzięki!
    Bo ja akurat zwierząt nie robię(nie mam po pierwsze do tego zacięcia i tym bardziej sprzętu), łaziłem sobie wczoraj po lasach, polankach piknych pagórkach ehhhhh ładna pogoda była. Kocham „nasz” krajobraz… i akurat ta sarenka pięknie się ustawiła. Ale że sporo łaziłem więc w plecaku zestaw minimum. Nawet cyfry nie brałem…

[ Dodano: Wto 20 Cze, 2006 ]
    Ps. LUDU! u was też dzisiaj tak gorąco... pffffffffffffffffffffff
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

jjj,
    No mi wczoraj taka pikna sarenka uciekła! na takim tle że ehhh!
    Ale pełny podziw! dla niej ze 100m usłyszała jak walnąłem plecak o ziemię w celu wyjęcia 2 puszeczki z zapiętym tele.
    W zeszłą niedziele też byłem na łonie natury pod Lublinem, ładna podmokła łąka zachód słońca nie opodal lasu - i pokazała sie piekna sarenka na obrzeżu lasu więc podpiołem 200mm bo dłuzej nie mam i zaczołem sie skradać i potwierdzam po tobie Marcinie pierońsko płochliwe to zwierzę jeszcze dzielił mnie spory kawałek do niej a już coś wyczuwała obserwując teren
    w końcu jak sie zbliżyłem i wychyliłem z traw sprawdxzając jak jestem blisko - to tylko zdążyłem strzelić 2 albo 3 klatki z mojej ef100-tki a to szybka pucha więc to był moment jak zwiała ....
    może następnym razem ...
    Trza kupić NIKONa new sezon w PLS Sovia and PLK MKS

Domyślnie

misiek502,
    hehe no ja też robię sobie w najlepsze ulubiony krajobrazik F100 z ultra szerokim zoomem(wiec mała sarenka na tle lasu była naprawdę mała). Patrzę a tu piękny widok serio…(ostatnią klatkę miałem w F100 dodatkowo jak na złość). Więc cyk plecak bach, a tam F80 z 35-70 zapięta i gotowa do boju… Ale było za późno serio zostawiłem aparat i z uśmiechem obserwowałem „chwilę”.
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

"sling-packa" kurcze a cóż to takiego
    to taki bajer dla niezdecydowanych, czy chcą torbę czy plecak http://www.tamrac.com/5749.htm

Ps. LUDU! u was też dzisiaj tak gorąco... pffffffffffffffffffffff
    qrv, nawet nie mów, jest jak w piekle. W dodatku klimatyzator mi się sp... a nie mogę się dodzwonić to serwis-mena od tego cholerstwa

Domyślnie

Czornyj, czepiasz się tych serwisantów, w taki upał to im się nie chce sięgać po dzwoniący telefon...

Domyślnie

Panowie, przywoluje do porzadku. Jesli temat zakonczony merytorycznie, czas go zamknac.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów