MzMarcin, trza było kupić sling-packa, żeby to drugie body dało się szybko i cicho wyjąćZamieszczone przez MzMarcin
![]()
Szukaj
MzMarcin, trza było kupić sling-packa, żeby to drugie body dało się szybko i cicho wyjąćZamieszczone przez MzMarcin
![]()
MzMarcin, łączę się z Tobą w bólu...wiem jak to boli...
...no niestety te ssaki mają mocno wyostrzone zmysły, wzięła cię za drapieżnika ...hehe
Powodzenia przy następnych podejściach....
[ Dodano: Wto 20 Cze, 2006 ]
adminie, to czy to ma sens to kwestia potrzeb i portfela, ale fakt, że najracjonalniej byłoby kupić D2X/Xs i do tego np. D200...
Pozdrawaim
Masz absolutną racjęZamieszczone przez admin
![]()
A zresztą co się będę chwalił...
Czornyj,
"sling-packa" kurcze a cóż to takiego
jjj,
hehe ok dzięki!
Bo ja akurat zwierząt nie robię(nie mam po pierwsze do tego zacięcia i tym bardziej sprzętu), łaziłem sobie wczoraj po lasach, polankach piknych pagórkach ehhhhh ładna pogoda była. Kocham „nasz” krajobraz… i akurat ta sarenka pięknie się ustawiła. Ale że sporo łaziłem więc w plecaku zestaw minimum. Nawet cyfry nie brałem…![]()
[ Dodano: Wto 20 Cze, 2006 ]
Ps. LUDU! u was też dzisiaj tak gorąco... pffffffffffffffffffffff
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
W zeszłą niedziele też byłem na łonie natury pod Lublinem, ładna podmokła łąka zachód słońca nie opodal lasu - i pokazała sie piekna sarenka na obrzeżu lasu więc podpiołem 200mm bo dłuzej nie mamZamieszczone przez MzMarcin
i zaczołem sie skradać i potwierdzam po tobie Marcinie pierońsko płochliwe to zwierzę jeszcze dzielił mnie spory kawałek do niej a już coś wyczuwała obserwując teren
![]()
w końcu jak sie zbliżyłem i wychyliłem z traw sprawdxzając jak jestem blisko - to tylko zdążyłem strzelić 2 albo 3 klatki z mojej ef100-tki a to szybka puchawięc to był moment
jak zwiała ....
może następnym razem ...
Trza kupić NIKONa new sezon w PLS Sovia and PLK MKS
misiek502,
hehe no ja też robię sobie w najlepsze ulubiony krajobrazik F100 z ultra szerokim zoomem(wiec mała sarenka na tle lasu była naprawdę mała). Patrzę a tu piękny widok serio…(ostatnią klatkę miałem w F100 dodatkowo jak na złość). Więc cyk plecak bach, a tam F80 z 35-70 zapięta i gotowa do boju… Ale było za późno serio zostawiłem aparat i z uśmiechem obserwowałem „chwilę”.
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
to taki bajer dla niezdecydowanych, czy chcą torbę czy plecakZamieszczone przez MzMarcin
http://www.tamrac.com/5749.htm
qrv, nawet nie mów, jest jak w piekle. W dodatku klimatyzator mi się sp... a nie mogę się dodzwonić to serwis-mena od tego cholerstwaZamieszczone przez MzMarcin
![]()
Czornyj, czepiasz się tych serwisantów, w taki upał to im się nie chce sięgać po dzwoniący telefon...![]()
Panowie, przywoluje do porzadku. Jesli temat zakonczony merytorycznie, czas go zamknac.
Skontaktuj się z nami