Witam, mam na imie Piotrek, i jest to mój debiut w kategori makro...tym niemniej nie oszczędzajcie w ocenie, im więcej człowiek usłyszy tym więcej zostanie w pamięci co poprawić itd.
1.
Szukaj
Witam, mam na imie Piotrek, i jest to mój debiut w kategori makro...tym niemniej nie oszczędzajcie w ocenie, im więcej człowiek usłyszy tym więcej zostanie w pamięci co poprawić itd.
1.
Witaj Piotrek. Całkiem sympatyczny debiut, ciekawa jestem jak pającek wyglądałby w bardziej naturalnych warunkach, z bałaganem w tlei przy świetle zastanym.
Pozdrawiam
...i gdyby "ściąć" troche góry zdjęcia?
Debiut udany jak sądze![]()
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Wylazł na biurko jak siedizałem przy kompie wiec łapałem okazjena pewno wyglądałby ładniej w środowisku zastanym. Zdjęcie ciałem do kwadratu, może to i dobry pomysł żeby ściąć go od góry, spróbuję przy okazji. I dziękuje za miłe przyjęcie
![]()
hej hej jak na pierwszy raz ok
Miło słyszeć że ok, jednak tak sądze że nad wieloma rzeczami można popracować, kwestia kadrowania, GO itp. Czy są jakieś sztywne zasady ktorych należy się w makro trzymać kadrując chociazby pająka, czy też jest to kwestią samodzielnej kompozycji, natomiast sprawa polega na technicznym dopracowaniu ?
Piotrek
No cacy jest ,Piotrek.....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Jak na pierwszy raz jest nieźle. Może ciut trzebaby osłabić światło flesza. Może tylko lekko dopalić lampką.
dziękuję wszystkim za komentarze, aparat w garść i poluje dalej
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami