Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: odwiedziny

Domyślnie odwiedziny

Witam, mam na imie Piotrek, i jest to mój debiut w kategori makro...tym niemniej nie oszczędzajcie w ocenie, im więcej człowiek usłyszy tym więcej zostanie w pamięci co poprawić itd.

1.

Domyślnie

Witaj Piotrek. Całkiem sympatyczny debiut, ciekawa jestem jak pającek wyglądałby w bardziej naturalnych warunkach, z bałaganem w tle i przy świetle zastanym.
    Pozdrawiam

Domyślnie

...i gdyby "ściąć" troche góry zdjęcia?

Debiut udany jak sądze
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Wylazł na biurko jak siedizałem przy kompie wiec łapałem okazje na pewno wyglądałby ładniej w środowisku zastanym. Zdjęcie ciałem do kwadratu, może to i dobry pomysł żeby ściąć go od góry, spróbuję przy okazji. I dziękuje za miłe przyjęcie

Domyślnie

hej hej jak na pierwszy raz ok

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Miło słyszeć że ok, jednak tak sądze że nad wieloma rzeczami można popracować, kwestia kadrowania, GO itp. Czy są jakieś sztywne zasady ktorych należy się w makro trzymać kadrując chociazby pająka, czy też jest to kwestią samodzielnej kompozycji, natomiast sprawa polega na technicznym dopracowaniu ?

Piotrek

Domyślnie

No cacy jest ,Piotrek.....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jak na pierwszy raz jest nieźle. Może ciut trzebaby osłabić światło flesza. Może tylko lekko dopalić lampką.

Domyślnie

dziękuję wszystkim za komentarze, aparat w garść i poluje dalej

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów