Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Super-pies!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AlieN_dwa Zobacz posta
    Dla informacji, fotka robiona zwykłą tanią stałką N50mm F1.8. Pierwsze robione przy F 2.5 i 1/640 sek. , a drugie F2.2 i 1/640 sek. Oba mają ISO 200. Potem kadrowane + odrobinka obróbki. Taki jest przepis na te zdjęcia Oczywiście trzeba się postarać jeszcze o kudłatego modela, który łamie serca swoją głupkowatością i fajnością. Koniecznie jeszcze powinien mieć psie ADHD i odpowiednią kudłatość. I jeszcze zaopatrzyć się trzeba w silny wiatr boczny...
    Wydaje mi się że mój pies jest równie kudłaty, głupkowaty i fajny, oraz ma ADHD(nie wiem czy psie), jedyne czego nie mam to bocznego wiatru, ma ktoś pożyczyć? Możecie przesłać mi w kopercie... Piszcie na PW to dam wam adres i mi taki wiatr oczny prześlecie, oczywiscie po zdjeciach go oddam bo po co mi boczny wiatr... Acha jeszcze jedno, najlepiej lewy...
    Pentax *istDS

Domyślnie

Superanckio wyszedl psiaczek
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Fajny wlochacz, szkoda ze sie nie kurzylo za nim sympatyczny !!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARTINK Zobacz posta
    Dla mnie zdecydowanie jedyneczka,
    Ja mam goldena - zeby sie tak odrywac od ziemi to by musial Warp 5 osiagnac.
    Bardzo przyjemna fotka.
    Ujęcie wspaniałe :P
    I dzięki za szczegółowe info o nastawach.

Też czekam tylko na słoiczek żeby zacząć swojego psiaka fotografować
    A co do Goldena Martink - mój labek w pogoni za piłką też lata.... chociaż to 35 kg psiego szczęścia......
    Nikoś D50 +Nikkor 28-80 +Nikkor 70-300 / Zenit 11 i parę sowieckich szkiełek
    RATMAN

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów