Szukaj
Jak dla mnie całkiem fajnie wyszło. Przyzwyczailiśmy się na forum do oglądania dziewczyn, a tutaj facet i to całkiem przyjazny (a właściwie w dobry sposób sfotografowany). Na plus dobra konwersja, fajne światło (błyskane? :>), na minus - trochę brak kontry z prawej strony zdjęcia, która rozjaśniłaby cień za nosem. Ogólnie pluuuuusssss !!!![]()
Kazik Staszewski
Jest spox.
Spróbuj błysnąć od krótkiego policzka, a z przodu tylko dać styropian lub białą blendę jako wypełnienie. Też powinno być fajnie.
Dzięki Zbigniew. Tak, światełko było błyskane - Sabinka.
Fragles - teraz już to wiem! Cień można było załatwić blendą. Niestety nie miałem.
Ten cień IMO nie jest zły... jest światło to jest i cień...
Ale w przypadku tej mojej "porady" co do błyskania z krótkiego policzka blenda być powinna, żeby były szczegóły z przodu![]()
hmm, mnie się nie podoba, głównie dlatego, że pierwsze wrażenie jakie miałam patrząc na zdjęcie było "rany, on wyszedł z kąpieli?". To przez ten żel i mokry połysk na czole/policzku. Więc zasadniczo czepiam się modela i stylizacji, a nie techniki.![]()
Jest dobrze!
Na pierwszym lepiej zagrało światło - drugie mz trochę za delikatne do męskiej urody.
Pozdrawiam
Witek
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Skontaktuj się z nami