Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16
    autograf
    Gość

Arrow To NIE jest autoportret

Domyślnie

Jak dla mnie całkiem fajnie wyszło. Przyzwyczailiśmy się na forum do oglądania dziewczyn, a tutaj facet i to całkiem przyjazny (a właściwie w dobry sposób sfotografowany). Na plus dobra konwersja, fajne światło (błyskane? :>), na minus - trochę brak kontry z prawej strony zdjęcia, która rozjaśniłaby cień za nosem. Ogólnie pluuuuusssss !!!

Domyślnie

Kazik Staszewski

Jest spox.

Spróbuj błysnąć od krótkiego policzka, a z przodu tylko dać styropian lub białą blendę jako wypełnienie. Też powinno być fajnie.

autograf
    Gość

Domyślnie

Dzięki Zbigniew. Tak, światełko było błyskane - Sabinka.

Fragles - teraz już to wiem! Cień można było załatwić blendą. Niestety nie miałem.

Domyślnie

Ten cień IMO nie jest zły... jest światło to jest i cień...
    Ale w przypadku tej mojej "porady" co do błyskania z krótkiego policzka blenda być powinna, żeby były szczegóły z przodu

Domyślnie

hmm, mnie się nie podoba, głównie dlatego, że pierwsze wrażenie jakie miałam patrząc na zdjęcie było "rany, on wyszedł z kąpieli?". To przez ten żel i mokry połysk na czole/policzku. Więc zasadniczo czepiam się modela i stylizacji, a nie techniki.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

autograf
    Gość

Domyślnie

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    hmm, mnie się nie podoba, głównie dlatego, że pierwsze wrażenie jakie miałam patrząc na zdjęcie było "rany, on wyszedł z kąpieli?". To przez ten żel i mokry połysk na czole/policzku. Więc zasadniczo czepiam się modela i stylizacji, a nie techniki.
    Spoko, nie ma to tam to

Może spodoba Ci się mój kolejny model? Blizn na czole nie ruszałem. Tym razem światełko z lewej, choć bardziej na górze.

Domyślnie

Jest dobrze!
    Na pierwszym lepiej zagrało światło - drugie mz trochę za delikatne do męskiej urody.
    Pozdrawiam
    Witek
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    Na pierwszym lepiej zagrało światło - drugie mz trochę za delikatne do męskiej urody.
    Pewnie dlatego, że na jedynce jest mniej rozproszone światło Dzięki!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów