Rowniez jestem za 3.
Dwojka mogla byc dobra gdybys kucnal jeszcze nizej i pokazal dol przedniego zderzaka, ale to tylko moja taka mala sugestia.
Autko bardzo fajne, na 3 wyszlo jakby sie wkurzylo juz na ciebie![]()
Pozdrawiam
Szukaj
Rowniez jestem za 3.
Dwojka mogla byc dobra gdybys kucnal jeszcze nizej i pokazal dol przedniego zderzaka, ale to tylko moja taka mala sugestia.
Autko bardzo fajne, na 3 wyszlo jakby sie wkurzylo juz na ciebie![]()
Pozdrawiam
Koza_K, mogłeś robiac zdjecie jak na 2, zrobić zdjecie drugiej strony, zeby nie było tablicy widać, bo takto to psuje zdjęcie, a jęzeli chciałbyś aby było po tej stronie co jest na 2 to poprostu w PS zamienić stronami![]()
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Heh, nie ma to jak refleks :E
Można, ale to tak jak na Audi A4 założyć znaczek Forda. Nie lubię aż tak ingerować w "środowisko". (może zraziła Cię estetyka wykonania zamaskowania tablicy - w jednym z wcześniejszych postów wkleiłem linki do nieco poprawionych zdjęć). Tablice z prawej strony (patrząc od przodu) to jedna z cech charakterystycznych dla Alf Romeo...i ukochanego Mitsubishi LanceraZamieszczone przez najt
Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się dorwać Lancera do obfocenia...i pojeżdżenia
Jeszcze odnośnie tablicy - następnym razem może przy pomocy PS-a zamienię numery rejestracyjne jakimś logiem firmy (jak to na reklamach jest), tyle że po dość długich poszukiwaniach nie znalazłem w internecie czegoś, co nadawałoby się do użycia.
Skontaktuj się z nami