Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Alfa Romeo

Oszczędny w słowach Awatar qczman
    Miasto
    Wawa-Stare Bemowo

Domyślnie

Rowniez jestem za 3.
    Dwojka mogla byc dobra gdybys kucnal jeszcze nizej i pokazal dol przedniego zderzaka, ale to tylko moja taka mala sugestia.
    Autko bardzo fajne, na 3 wyszlo jakby sie wkurzylo juz na ciebie
    Pozdrawiam
    Facebook // www.qczman.pl - kiedys zaktualizuje

Domyślnie

Koza_K, mogłeś robiac zdjecie jak na 2, zrobić zdjecie drugiej strony, zeby nie było tablicy widać, bo takto to psuje zdjęcie, a jęzeli chciałbyś aby było po tej stronie co jest na 2 to poprostu w PS zamienić stronami
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Heh, nie ma to jak refleks :E
    Cytat Zamieszczone przez najt
    Koza_K, mogłeś robiac zdjecie jak na 2, zrobić zdjecie drugiej strony, zeby nie było tablicy widać, bo takto to psuje zdjęcie, a jęzeli chciałbyś aby było po tej stronie co jest na 2 to poprostu w PS zamienić stronami
    Można, ale to tak jak na Audi A4 założyć znaczek Forda. Nie lubię aż tak ingerować w "środowisko". (może zraziła Cię estetyka wykonania zamaskowania tablicy - w jednym z wcześniejszych postów wkleiłem linki do nieco poprawionych zdjęć). Tablice z prawej strony (patrząc od przodu) to jedna z cech charakterystycznych dla Alf Romeo...i ukochanego Mitsubishi Lancera Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się dorwać Lancera do obfocenia...i pojeżdżenia Jeszcze odnośnie tablicy - następnym razem może przy pomocy PS-a zamienię numery rejestracyjne jakimś logiem firmy (jak to na reklamach jest), tyle że po dość długich poszukiwaniach nie znalazłem w internecie czegoś, co nadawałoby się do użycia.
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów