Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

a jakich czasów uzywałes ? jakie iso ? z lampą ? bo ja nie moge zatrzymac piłki. czym to robiłes ??

Domyślnie

Otiv - a gdzie tej piłki nie mozesz zatrzymac - gdzies na hali w Szczecinie - to sie nie dziwie. Czasy to raczej minimum 1/400, 1/500 - iso to juz zalezy od puszki i czy jestes szumofobem(z wyboru albo z przymusu) Szklo 2.8, bez lampy.
    Szkoda, ze na stronkach klubowych nie podaja ile na danej hali jest luksów. Na tych fotkach widac, ze na hali we Włocławku jest bardzo mało lamp na suficie.

autograf
    Gość

Domyślnie

Sposób na dobre zdjęcia sportowe = cheerleaderki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojteh Zobacz posta
    Sopot to lipa - musisz mi wierzyć chyba ze sam widziałeś - to wtedy o gustach się nie rozmawia - u ciebie to Kieplin teraz nowa jakość pokazuje zdjęcia znad kosza hahaha
    Ostatnio w Sopocie byłem rok temu no i dla mnie dziewczyny z AWF-u lepiej się prezentują (w tańcu i wogóle).

A co do zdjęć znad kosza to pierwsze też widziałem w Sopocie później weszły u Nas .

Otiv - a gdzie tej piłki nie mozesz zatrzymac - gdzies na hali w Szczecinie - to sie nie dziwie. Czasy to raczej minimum 1/400, 1/500 - iso to juz zalezy od puszki i czy jestes szumofobem(z wyboru albo z przymusu) Szklo 2.8, bez lampy.
    Szkoda, ze na stronkach klubowych nie podaja ile na danej hali jest luksów. Na tych fotkach widac, ze na hali we Włocławku jest bardzo mało lamp na suficie.
    Tutaj troszkę Cię zaskoczę. Bo ISO 640-800 F 2.8 czas 1/320-400

Sposób na dobre zdjęcia sportowe = cheerleaderki
    Bardzo trafne spotrzeżenie, hehehehehe
    Wiem, że jak więcej wiem to tak naprawdę nic nie wiem.
    Grupa FotoKujawy

Domyślnie

takie ma OT...
    do tej pory najlepsze warunki mialem na warszwskim torwarze. Duzo swiatla, ISO 1000, f3.2, czasy 1/640. I bardzo chetnie znowu tam zawitam, o ile nadazy sie okazja

Domyślnie

no własnie 800 iso ustawiam lekko szumi w D70s, ale mam ciemny obiektyw i to on pewnie jest moja najwiekszą zmorą oscyluje wokół 3,5 - 5 ;/ niestety szczecin nie dorobił sie pieknej hali tylko sportowcy grają na przedpotopowych ruinach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    takie ma OT...
    do tej pory najlepsze warunki mialem na warszwskim torwarze. Duzo swiatla, ISO 1000, f3.2, czasy 1/640. I bardzo chetnie znowu tam zawitam, o ile nadazy sie okazja
    Akurat hala we Włocławku jest jedną z najlepiej oświetlonych hal w Polsce. Jakbym u Siebie podbił do iso 1000, F.3.2 to klatkę miałbym na 1/400 więc tak bardzo ustawienia by nie odbiegały do tych co miałeś na Torwarze. Na dodatek w hali we Włocławku nie dają na maxa oświetlenia.
    Wiem, że jak więcej wiem to tak naprawdę nic nie wiem.
    Grupa FotoKujawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamturek Zobacz posta
    Akurat hala we Włocławku jest jedną z najlepiej oświetlonych hal w Polsce. Jakbym u Siebie podbił do iso 1000, F.3.2 to klatkę miałbym na 1/400 więc tak bardzo ustawienia by nie odbiegały do tych co miałeś na Torwarze. Na dodatek w hali we Włocławku nie dają na maxa oświetlenia.
    daltego napisalem, ze to najlepsze warunki jakie ja do tej pory spotkalem
    tak na marginesie, to jest spor roznica miedzy 1/400 a 1/640 i widac to na zdjeciach

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów