Mnie się podobają 1, 9 i 10.
Szukaj
Mnie się podobają 1, 9 i 10.
6, bardzo fajnie w kadrze
REWELACYJNE aGratulacje. Fotka bardzo dobra pod kazdym wzgledem.
Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję za miłe słowa, choć zwłaszcza krytyka by była mile widziana.
Dziś skolei miałam taką pogodęniestety za późno wstałam co skutkowało tym, że doszłam do wniosku iż jesień lepiej wychodzi jednak jak nie ma słonka, więc wklejam takiego gniotka z łabądkiem---on mnie chciał zjeść chyba!Tego nie widać ale skurczybyk prawie biegł w moją stronę, a miałam podpiętą 50tkę, więc był już blisko. Nie wiem co by się stało jakbym nie uciekła. Wiem co się stało jak strusiowi nie uciekłam
No i jeszcze jedno wklejam też nie pod ocenę, a z dedykacją dla wszystkich rybołapów:
w taką pogodę to czysta przyjemność...a nawet łapali co chwila jakieś płoteczki malunie
PS-mam nadzieję, że coponiektórzy jednak troszeczkę żałują, że nie przyjechali![]()
Zajepocieszne te ostatnie![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Nie wedkuje. Zjawisko jest mi zupelnie obojetne (chociaz nie obce), na tyle, ze nie robi roznicy, czy lapie, czy nie![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
łabądek raczej nie mial pokojowych zamiarow- wnosze po jego spojrzeniu "spodbyka"
![]()
Uwielbiam wędkować. Nigdy nie przyjeżdżam z wędkarzami nad jezioro, bo to, że siedzą i moczą kije jest najnudniejsze na świecie... Poza tym, kompletnie się na tym nie rozumiem. Za to wieczorem jest ognisko i wódeczka (na szczęście ryb nie ma), więc wtedy wędkowanie jest znacznie przyjemniejsze. Im dalej od wody tym lepiej.
W zasadzie z wędkowanie najbardziej lubię te wyjazdy, gdzie w ogóle nie ma wody, ale jest ognisko – tyle mi wystarcza.
też mi się tak wydaje, a po strusiu wolałam nie sprawdzać co mi zrobi
jakieś nerwowe te zwierzątka-chyba nie bardzo lubią ludzi
Edit:
no to oni obok mieli i grila i ognisko
ja tam kiedyś bardzo lubiłam łapać rybki, nawet umiałam sama zrobić wędkę z leszczyny z lasu, spławik z piórka itd, ale to było...ojjj dawno, albo i dawniej
Skontaktuj się z nami