10 świetna!
6 również mi przypadła do gustu
Szukaj
10 świetna!
6 również mi przypadła do gustu
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
Cała seria bardzo mi się podoba kolorki jak z bajki, ale najbliżej mi do 9 a potem barwy na 1
Pozdrawiam
Nikon D40
Mnie się podobają 1, 9 i 10.
Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję za miłe słowa, choć zwłaszcza krytyka by była mile widziana.
Dziś skolei miałam taką pogodęniestety za późno wstałam co skutkowało tym, że doszłam do wniosku iż jesień lepiej wychodzi jednak jak nie ma słonka, więc wklejam takiego gniotka z łabądkiem---on mnie chciał zjeść chyba!Tego nie widać ale skurczybyk prawie biegł w moją stronę, a miałam podpiętą 50tkę, więc był już blisko. Nie wiem co by się stało jakbym nie uciekła. Wiem co się stało jak strusiowi nie uciekłam
No i jeszcze jedno wklejam też nie pod ocenę, a z dedykacją dla wszystkich rybołapów:
w taką pogodę to czysta przyjemność...a nawet łapali co chwila jakieś płoteczki malunie
PS-mam nadzieję, że coponiektórzy jednak troszeczkę żałują, że nie przyjechali![]()
Krysia to z wędkarzem też bardzo mi się podoba, ale jak chcesz krytyki to... baaaardzo szkoda, że ucięłaś wędkęChociaż mój wzrok i tak ta puszka tyskiego przyciąga
![]()
jedynka i dziewiątka bardzo oddają klimat jesieni, super
Podróże, Wakacje - www.powakacjach.pl - Podróże z pasją!
Piekne kolorki, bardzo podobaja mi sie te jesienne zdjecia.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
1, 2, 10 i do pewnego stopnia 6.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
"a" zdjecie jest boskie!!!
Skontaktuj się z nami