Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: FotoWyprawy

FotoWyprawy
    Gość

Domyślnie FotoWyprawy

Cześć Nikonowcom!

Właśnie otworzyłem stornę www.FotoWyprawy.pl która poświęcona jest wyprawom zarówno tym dalekim jak i tym zupełnie bliskim. Pomysł na stronę narodził się w czasie (nieudanych!) poszukiwań w Internecie relacji z wyjazdów, ale innych niż 1000 nieprzebranych zdjęć pt. ktoś tam na tle czegoś tam.
    Strona zawiera relacje z wyjazdów oparte na około 30 wybranych zdjęciach i ich opisach. Taka ilość materiału nie znuży widza, a podpisy gwarantują, że zdjęcie zostanie dobrze i w całości zrozumiane.
    Na razie storna zawierają kilkanaście materiałów, chcemy jednak, aby między innymi z Waszą pomocą było ich coraz więcej!

Z pozdrowieniami,
    Załoga FotoWypraw
    www.fotowyprawy.pl

Domyślnie

szczerze mówiąc widząc ten temat już mi sie zrobiło lepiej ale niestety brakuje mi sporo w tej stronie
    byłoby fajnie gdyby była jakaś stronka a w niej plany na konkretne dni, trasa w takim formacie i kilka przykładowych fotek...
    zna ktoś może taką stronkę??
    Nikon FX + troszkę gratów

FotoWyprawy
    Gość

Domyślnie

Cześć,

co do podawania planów na konkretne dni to taką rolę spełniają przewodniki. Celem FotoWypraw nie jest prowadzenie za rękę, a naprowadzenie na to co interesujące. Informacje, o których mówisz znajdziesz u mojej "konkurencji" np. na www.geozeta.pl

Domyślnie

hej,

tzn nie koniecznie chodzilo mi o konkretne plany dni ale co mozna zobaczyc...
    dzieki za link!
    pozdrawiam
    Nikon FX + troszkę gratów

FotoWyprawy
    Gość

Smile

A tu nasz YouTubeowy debiut..:

http://pl.youtube.com/watch?v=PtxNXjXTroQ

Domyślnie

ciekawy pomysł... dodaję do zakładek i czekam na nowe materiały

Uprawnienia umieszczania postów