Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
    Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

poziomice przydają się raczej przy robieniu panoram oraz wtedy, gdy jedna z nóg jest krótsza np stoi w zagłębieniu...głowice z poziomicą przydają się zwłaszcza przy wersji kulowej...
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

ALF,
    głowice z poziomicą przydają się zwłaszcza przy wersji kulowej...
    czyli reasumujac dla wersji glowic mf 486 lub 488 - czyli glowic kulowych mimo wszystko lepiej brac zlaczki z poziomicami - czyli w tym wypadku rc 0 - 6-katne?, czy moze wziac rc2 - czyli ta mniejsza bez poziomic i zaopatrzyc sie pozniej w poziomice wpinane np. w sanki lampy blyskowej?

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

to już ty musisz zdecydować co dla ciebie będzie rozwiązaniem tańszym/lepszym/poręczniejszym :P
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Leon28 Na peno w Bydgoszczy znajdziesz sklep z manfrotto, oglądanie nic nie kosztuje.
    Zastanów się czy będziesz robił panoramy?
    Czy nie zechcesz za chwilę dokupić drugiej głowicy do monopodu?
    Czy nie będzie cię drażnił wystający dzyndzel?
    Bez osobistego tete-a-tete nie podejmuj decyzji.
    Camera Obscura, DX, FX, XXX

Domyślnie

Woldemorth,
    Leon28 Na peno w Bydgoszczy znajdziesz sklep z manfrotto, oglądanie nic nie kosztuje.
    bylem juz sprawdzac, jednak niestety jest tylko jeden z tymi akcesoriami i to jeszcze b.slabo zaopatrzony. widzialem glowice rc4 - rzeczywiscie b.duza, ale ta juz sobie wybilem z glowy, niestety nie mieli tych 6-katnych, wiec nie moglem sprawdzic organoleptycznie, czy beda mi lezec, czy nie.

Zastanów się czy będziesz robił panoramy?
    jak bede miec statyw, to pewnie bede, kto wie?!

Czy nie zechcesz za chwilę dokupić drugiej głowicy do monopodu?
    na pewno tak bedzie

Czy nie będzie cię drażnił wystający dzyndzel?
    o jakie dzyndzle ci chodzi?

Bez osobistego tete-a-tete nie podejmuj decyzji.
    no tak wlasnie bym chcial, niestety wszystko jest na zamowienie, mozna zobaczyc w katalogach i zamowic, oczywiscie wplacajac zaliczke, he he i czym te sklepy roznia sie od internetowych?!

Domyślnie

dzis jutro pojutrze możesz wszystko zobaczyć przetestować w Łodzi na warsztatach
    sprzęt mieszany ciągłe zmiany

Domyślnie

vitter,
    dzis jutro pojutrze możesz wszystko zobaczyć przetestować w Łodzi na warsztatach
    z dzika rozkosza, niestety nie moge wyjechac, choc do lodzi jest stosunkowo blisko. btw zamowilem juz u slawka interesujacy mnie zestaw, wiec wszystko przetestuje w domowych pieleszach

[ Dodano: Pią 23 Cze, 2006 20:11 ]
    btw zamowilem juz u slawka interesujacy mnie zestaw, wiec wszystko przetestuje w domowych pieleszach
    statyw mf 055prob + glowica mf 488 rc2 dotarla do mnie blyskawicznie, ponowne wielkie brawa dla slawkowego imfoto.

Domyślnie

no pieknie a mi powiedziec ze wszystko dojechalo to nie łaska??
    Darku na zdrowie!

no i nagana ze nie bedziesz w Lodzi! wrrrrrrr
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Trochę spóźniony, ale zrobiłem RC0 , aby przekonać cię do właściwego wyboru
    Zobacz co straciłeś

Właśnie to miałem na myśli mówiąc o dzyndzlach

Gratuluję zakupu.
    Camera Obscura, DX, FX, XXX

Domyślnie

hesja,
    no pieknie a mi powiedziec ze wszystko dojechalo to nie łaska??
    napisalem, ale program pocztowy wlaczylem dopiero po kilku godzinach , wiec wysylka troche sie opoznila. ale jeszcze raz dziekuje, bo sprzet rzeczywiscie fajny, do kompletu brak torby (pamietaj o mnie slawek) i chyba monopoda, ale to za chwile

Woldemorth,
    Trochę spóźniony, ale zrobiłem RC0 , aby przekonać cię do właściwego wyboru
    dzieki wielkie za checi, juz dokonalem, chyba wlasciwego wyboru. kupilem z plytka rc2, czyli duzo mniejsza. ja uzywam z body battery gripa, ktory jest na spodzie duzo wiekszy niz samo body (d70), wiec z tym wystawaniem nie byloby chyba tak zle. mysle jednak, ze plytka rc2, czyli ksztalt prostokata, tak jak piszesz wczesniej, przez mniejszy wymiar jest duzo bardziej poreczna i uniwersalna, bo oprocz body mam ja jeszcze juz na stale przykrecona do mocowania statywowego 70-200

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów