Szukaj
a gdzie te burzowe chmury , gdzie ten dramat ?co to za mleko na niebie ? po tyt spodziewałem sie czegoś innego a tu hmm i tak jakoś krzywo![]()
spokojnie, nie boję się linczujedźcie śmiało
![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
jak dla mnie niebo może takie zostać, ale koślawość nie do przyjęcia
Nie mamy co jechać, ale faktycznie jest krzywo, a to źle. Odchyłka od pionu jest spora i to wygląda, jakbyś zupełnie nie dbał o mnie, jako widza - a przecież poprawić to nie jest trudno.
W zdjęciach architektury, jeśli nie są to jakieś wydziwione cuda tylko spokojna architektura w klasycznym ujęciu (jak tu) takie odchyły od pionu są uznawane za błąd. Na szczęście stosunkowo prosto go usunąć.
O niebie się nie wypowiadam, bo faktycznie jest dośc nijakie, i do burzowego mu brakuje. Powiedziałbym, że zdjęcie nie jest najlepsze, bo nie ma blasku, ale może coś jeszcze pokażesz...
OD RAZU LEPIEJ!
A teraz tylko mając w pamięci to zdarzenie (że trzeba prostować) - znajdź jakieś zdjęcie nie tylko proste, ale i z blaskiem. Nie masz chyba tylko samych burych zaułków...
Ej, chyba powinieneś sobie założyć do tego zdjęcia osobny wątek... W tytule jest Wenecja, a tu taka niespodzianka.
A swoją drogą nie masz ładnych Wenecji? Ejże, musisz mieć, wszyscy co byli to mają.
bombel, i jak Ci się to podoba?? ujdzie?![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Skontaktuj się z nami