Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Domyślnie

Witam.
    Poszukaj uzywanej Sigmy 80-200HSM APO f2,8 - to na prawde przyzwoity obiektyw.
    Wydaje mi się że niedadwno widziałem chyba na Allegro za trochę ponad 2 tyś zł.
    Nowy u TIPa kosztuje około 3000-3200, a w sklepie to już lepiej nie mówić.
    Pozdrawiam

Domyślnie

WItam. W temacie głównym postu - nie mam nikkora ale mam sigmę 28-200. I jestem zaskoczony jej jakością - po takim zoomie spodziewałem się gorszych efektów. Jasne że nie dorównuje on ostrością, kontrastem i oddaniem kolorów "mniejszym" zoomom. Przyknięty rysuje bardzo dobrze. Niesety nie mam dostepu do podobnych szkieł tamrona lub nikkora. Dla zainteresowanych mogę podesłać kilka fotek. Dodam jeszcze, że to ta najnowsza sigma.
    Pozdrawiam

Domyślnie Mam go!

Kupiłem Nikkora 28-200. Jest wspaniały. Jeżeli są chętni na sample to zapraszam.
    Pozdrowienia

Domyślnie

ja raz mialem 28-200, z gwintem revuenon bylo na nim napisane, "wygodny" to jedyne pozytywne slowo jakie moglbym o nim powiedziec, musze sie w koncu zabrac za jego sprzedanie

jest ktos chetny ?

Domyślnie

Wiesz He., jak czytam takie posty to sobie myślę co autor chciał przez to powiedzieć i w jakim celu? Wykombinowałem kilka wariantów, ale nie będę ich publikował.
    Pozdrowienia

Domyślnie

Poproszę o kilka przykładów na [email protected]
    Ciekawi mnie jaka jest różnica między sigmą a nikkorem - inaczej mówiąc czy dokonałem dobrego wyboru.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Wysyłam Ci 4 NEF-y. Dojdą w kolejnych 4 mailach.
    Pozdrowienia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyzio
    Wiesz He., jak czytam takie posty to sobie myślę co autor chciał przez to powiedzieć i w jakim celu? Wykombinowałem kilka wariantów, ale nie będę ich publikował.
    wiesz, poczytałem Twoje posty - testujesz VR70-200, a kupujesz 28-200
    odległość jaka dzieli te obiektywy jest większa niż ta, która dzieli Twoje wypowiedzi...

Domyślnie

Do Krzysztofa Jot
    Częściowo masz rację, rzeczywiście miałem możliwość zrobienia kilku zdjęć VR i wiem jakiej jakości jest to szkło. Niestety, nie stać mnie na nie . Zwyczajnie. Zaś z 28-200 jestem bardzo zadowolony, sądzę, że większość krytyków nigdy go w rękach nie miała.
    Pozdrowienia

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów