Szukaj
Wg mnie jest znacznie lepiej, dzieci to fajny temat, ładne kolorki, ostrość też niczego sobie, trochę ciemne na górze i tło takie nie za ciekawe, co do kadru to pewnie zaraz napiszą specjaliści od portretu - ja się za mocno tu nie czuję - generalnie lepiej niż poprzednie.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Może i lepiej, ale to nadal zdjęcie głowy a nie portret.
Szary, cichy człowiek.
ehmuszę dalej próbować
![]()
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
proponuje więcej ogladać prac innych , gdy już stwierdzisz że zrobiłeś super mega hiper obrazek , nie wstawiaj go odrazu na forum odczekaj ze 3 dni i spójrz na niego jeszcze raz - jeśli nadal będzie super mega hiper - to wstawiaj - jesli tylko mega hiper to nie![]()
Cały czas oglądam prace innych![]()
To zdjęcie wpadło mi w oko podczac przedlądania swego dorobku, spodobało mi się, więc je wstawiłem
Napewno nie poprzestanę na tym co pokazałem na forum![]()
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
Złe. I długo można by mówić dlaczego. Na początek zrezygnuj z portretowania jedzących ludzi.
Skontaktuj się z nami