Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Asia

Domyślnie Asia

To znów ja
    Ocenicie?
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

Wg mnie jest znacznie lepiej, dzieci to fajny temat, ładne kolorki, ostrość też niczego sobie, trochę ciemne na górze i tło takie nie za ciekawe, co do kadru to pewnie zaraz napiszą specjaliści od portretu - ja się za mocno tu nie czuję - generalnie lepiej niż poprzednie.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Może i lepiej, ale to nadal zdjęcie głowy a nie portret.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

eh muszę dalej próbować
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.

Domyślnie

proponuje więcej ogladać prac innych , gdy już stwierdzisz że zrobiłeś super mega hiper obrazek , nie wstawiaj go odrazu na forum odczekaj ze 3 dni i spójrz na niego jeszcze raz - jeśli nadal będzie super mega hiper - to wstawiaj - jesli tylko mega hiper to nie

Domyślnie

Cały czas oglądam prace innych
    To zdjęcie wpadło mi w oko podczac przedlądania swego dorobku, spodobało mi się, więc je wstawiłem
    Napewno nie poprzestanę na tym co pokazałem na forum

Domyślnie

Złe. I długo można by mówić dlaczego. Na początek zrezygnuj z portretowania jedzących ludzi.

Uprawnienia umieszczania postów