Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Yosemite BW / 1

Domyślnie

No faktycznie... Adams to to nie jest. To nie jest nawet zjełczały zapach po cieniu Adamsa.
    Taka miejscówka a tak skopany b&w...

bombel
    Gość

Domyślnie

Nie żartujcie sobie Koledzy! Przecież 'tam tak naprawdę było'!

Poza tak wyszło na filmie, obróbka jest idealna, i zapewne potwierdzi to Autor, podobnie jak przy innych swoich zdjęciach z Yosemite.

Domyślnie

nemeth - nie ma to jak rzeczowa krytyka Tyle argumentów, tyle jasnych przekazów, że aż nie mogę się ogarnąć, od czego zacząć. Chyba - żeś ty artysta, i to egzaltowany, to przeprasza

Bombel - Cóż rzec więcej, gryzie Cię, gryzie, sączy się .... ja jedno - Ty drugie. Naucz się słuchać i czytać, potem myśleć, a na koniec powróć do sztuki pisania.
    Nie wiem tyle, ile wie Bóg, ale na pewno wiem tyle, ile Bóg wiedział, gdy był w moim wieku...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rmgdansk Zobacz posta
    nemeth - nie ma to jak rzeczowa krytyka Tyle argumentów, tyle jasnych przekazów, że aż nie mogę się ogarnąć, od czego zacząć. Chyba - żeś ty artysta, i to egzaltowany, to przeprasza

(...)
    Dokładnie.

Popatrz na b&w wspomnianego Ansela. Popatrz na swoje. Zwróć uwagę na różnice. Na cienie, na światła, kontrasty, półtony. Jeśli nie widzisz i chcesz by na drodze jasnego przekazu wyłuszczać to co widoczne jest na pierwszy rzut oka to żadna krytyka nie pomoże.

bombel
    Gość

Domyślnie

Nieprawda Nemeth. 'Tam tak było'!

tak rmgdans, świetnie się bawię.

Domyślnie

Ja bym się bał po Anselu w tym miejscu zdjęcia robić. Prawdopodobnie by mnie przeczyściło z nerwów...

Domyślnie

lepszych fotek przyrody i krajobrazu nie znam od AA, dla mnie to niedościgniony ideał
    Nie wiem tyle, ile wie Bóg, ale na pewno wiem tyle, ile Bóg wiedział, gdy był w moim wieku...

Domyślnie

Czy o obróbkę w tą stronę chodzi? Sugestie mile widziane

Domyślnie

Niby tak, ale niezbyt doslownie (zdanie prywatne).

W razie potrzeby moge cos... podpowiedziec (nie musi to jednak byc wersja ostateczna, niemniej warto sprobowac).
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

a bardzo bym prosił, seeker, jeśli masz chwilkę o podpowiedź - zabawę z tą fotką

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów