No faktycznie... Adams to to nie jest. To nie jest nawet zjełczały zapach po cieniu Adamsa.
Taka miejscówka a tak skopany b&w...
Szukaj
No faktycznie... Adams to to nie jest. To nie jest nawet zjełczały zapach po cieniu Adamsa.
Taka miejscówka a tak skopany b&w...
Nie żartujcie sobie Koledzy! Przecież 'tam tak naprawdę było'!
Poza tak wyszło na filmie, obróbka jest idealna, i zapewne potwierdzi to Autor, podobnie jak przy innych swoich zdjęciach z Yosemite.
nemeth - nie ma to jak rzeczowa krytykaTyle argumentów, tyle jasnych przekazów, że aż nie mogę się ogarnąć, od czego zacząć. Chyba - żeś ty artysta, i to egzaltowany, to przeprasza
Bombel - Cóż rzec więcej, gryzie Cię, gryzie, sączy się .... ja jedno - Ty drugie. Naucz się słuchać i czytać, potem myśleć, a na koniec powróć do sztuki pisania.
Nie wiem tyle, ile wie Bóg, ale na pewno wiem tyle, ile Bóg wiedział, gdy był w moim wieku...
Nieprawda Nemeth. 'Tam tak było'!
tak rmgdans, świetnie się bawię.![]()
Ja bym się bał po Anselu w tym miejscu zdjęcia robić. Prawdopodobnie by mnie przeczyściło z nerwów...
lepszych fotek przyrody i krajobrazu nie znam od AA, dla mnie to niedościgniony ideał![]()
Nie wiem tyle, ile wie Bóg, ale na pewno wiem tyle, ile Bóg wiedział, gdy był w moim wieku...
Czy o obróbkę w tą stronę chodzi? Sugestie mile widziane
Niby tak, ale niezbyt doslownie (zdanie prywatne).
W razie potrzeby moge cos... podpowiedziec (nie musi to jednak byc wersja ostateczna, niemniej warto sprobowac).
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
a bardzo bym prosił, seeker, jeśli masz chwilkę o podpowiedź - zabawę z tą fotką![]()
Skontaktuj się z nami