Szukaj
1. Dla mnie trochę ciemno i jakoś tak nie ostro, ale pogodę i światło miałeś słabe - Ania bardzo sympatyczna
2. Przpaliłeś trochę Ania, swiatło lepsze ale dalej jakoś nie ostro, i za duża GO chyba - Ania dalej fajna
Co do samych kadrów się nie wypowiadam, są na forum spece od portretów i zaraz Ci powiedzą. To jest oczywiście moja subiektywna opinia, ale w końcu o nią Ci chodzi.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Oba nieostre. O ile kadr na pierwszym może być, to na drugim mamy głowę. W krzakach. Na pewno o to chodziło?
Dziękować. O przepałach wiem. Ostrość faktycznie też niezadobra. Jednak próbuję wykrzesać coś z siebie i mojego sprzęciku![]()
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
No i te zielone zęby
Pozdrawiam - Zbycho
d700 / d200 | waliza gratów | kompletny brak czasu na robienie zdjęć http://zbychoo.blogspot.com/
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
No faktycznie![]()
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
POgadajcie jeszcze trochę, to Wam powiem czym to fociłemDopiero mnie zlinczujecie
![]()
Skontaktuj się z nami