Jestem dumny bo z serwisem trzeba umieć postępowaćI mi się udało wygrać! Tak jak wcześniej pisałem po miesiącu dopiero wzięli się do roboty.. i to jak.. g%#$ zrobili na dodatek na matrycy był zwyczajny włos! jako, że zapłaciłem 300 zł postanowiłem, że nie odpuszczę! Napisałem maila do serwisu, wszystko opisałem i poradziłem, żeby poszukali w sieci opinii o swojej pracy, napisałem także, że nie odpuszczę im tego! W odpowiedzi grzecznie Pan G.C. sam kierownik serwisu odpisał, żebym przysłał aparat a oni już tym razem wszystko zrobią tak jak należy i to za darmo rzecz jasna! No i odesłałem i co? po kilku zaledwie dniach, grzecznie odesłali, na swój koszt, pięknie wyczyszczony! i nawet matówka nowa się znalazła i też za 0 gr
i dostałem w prezencie ładną smycz nikona
ale naprawdę trzeba sporo nerwów i cierpliwości.. chyba, że od razu napisze im się od czego tam są.. Po moim liście ze skargą sam kierownik ze mną korespondował, na jego dane wysyłałem aparat, aaa dodam, że zaproponowali mi nawet aparat zastępczy, i to nawet o le dobrze pamiętam model z wyższej półki. Jednak nie chciałem aparatu zastępczego, bo Bóg jeden wie, jakby to wyglądało potem przy oddaniu go.
Życzę wszystkim takich napraw jak ta druga, powtórna, na ich koszt!
Shine On
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami