Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa/Puławy

Domyślnie

No i uporałem się w końcu
    oto moje dzieła związane z mocowaniem lamp

Jakie wrażenia - trzyma w końcu, nie jest to może trzymanie na amen ale po lekkim dociśnięciu nic się nie przesuwa nawet po 3 dniach a jak chcę lekko przesunąć (pochylić) to nawet nei musze odkręcać, zastanawiam się teraz czy nie skorzystać z rady Bonza i nie użyć papieru ściernego na dokładkę.
    pozdrawiam.
    Acha statywy też przerobiłem przy okazji, teraz nie ma 2 mm luzu po włożeniu lampy - jest na styk i śurba służy tylko do zamocowania aby lampa nie wypadła.
    Ostatnio edytowane przez DonAlberto ; 03-01-2009 o 10:18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    wstawie fotki gdzie trzeba zetrzeć i nic wam nie będzie opadać bez kombinacji z podkładkami itd pilnik lub papier ścierny 10 minut roboty i po kłopocie.

Gdy próbowałem odkręcić rączkę dokręcającą urwałem w końcu śrubę. Nie wiem jak to można wykręcić aby można było wyczyścić tak jak pokazałeś na rysunku

Domyślnie

Drugą odkręciłem bez problemów ale już nie będę miał oryginalnej łapki dociskowej tylko muszę dokupić jakąś nakrętkę motylkową bo kawałek urwanej śruby został w tej łapce którą się dokręca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serav Zobacz posta
    Drugą odkręciłem bez problemów ale już nie będę miał oryginalnej łapki dociskowej tylko muszę dokupić jakąś nakrętkę motylkową bo kawałek urwanej śruby został w tej łapce którą się dokręca.
    Zadzwoń do serwisu - myślę że bez problemu coś na to poradzą. A tak swoją drogą mam te lampy i nic takiego się nie dzieje, aby opadały.
    Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu, ale jest to najpiękniej stracony czas.

Domyślnie

Udało mi się rozwiercić tą urwaną śrubę lecz muszę ponownie gwintować oryginalny uchwyt.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów