Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Keyti

Domyślnie

aloha
    sam napisałeś że popełniłeś portret - w portrecie bardzo ważna jest twarz a u Ciebie wzrok odrazu schodzi tak trochę niżej kadr mnie nie przekonuje , swiatełko tez nie , obróbka też nic nie wniosła do tematu, niestety nie podoba mi się

Domyślnie

Albo masz BF/FF, albo byłeś zainteresowany biustem modelki Poza tym światło do d... Powtórz sesję albo pokaż inne foty.

Domyślnie

jery: nie no masz zajebisty wzrok, albo może to TY patrzysz tam gdzie chcesz patrzyć i widzisz to co chcesz widzieć

Tak więc, FejsFocus.

BiustFocus żony.

pozdr@ll

Domyślnie

Trochę dystansu, dodałem przecież w opisie. To był żart. No ale w końcu Twoja żona i w dodatku Twoje zdjęcie
    Tak jeszcze raz patrzę i nie ma ostrości ani na oczach, ani na sweterku, tylko na włosach.

Domyślnie

Nie jest tak źle - bez przesady. Ale problem jest w ustawieniu korpusu żony (skręcie), oraz niefortunnym ułożeniu sweterka. Całość zrobiła wrażenie zbyt korpulentne i ciężkie - szczególnie ramię na pierwszym planie. To raczej światło na biuście plus silny punkt, plus kolorystyka powodują, że tam wzrok leci - oczywiście nie nasze męskie punkty widzenia! Skąd! Gratulacje żony i udanego portretu, choć może być zdecydowanie lepiej! Szczególnie z taką modelką. Ja czekam na więcej.

Uprawnienia umieszczania postów