Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Takie tam...

Domyślnie Takie tam...

Bez gadania tym razem
    D70s i Sigma 500mm w akcji.
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Bonusowo

Domyślnie

Uwaga... opinia eksperta w dziedzinie fot lotniczych... 3cie mi się najbardziej podoba, bo takie proste, symetryczne, nieskomplikowane i ładne Co do bonusa... wiem, ze Slawek focił samoloty... bo tak a Lechu? holki?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    Dyziek napisz pare slow o sigmie
    Obiektyw super-tele do zastosowań profesjonalnych. Ogniskowa 500mm odpowiada kątowi widzenia 5 stopni, który pozwala uzyskać nieprawdopodobne wręcz zbliżenia. Jednocześnie dobra jasność F4.5 daje swobodę w doborze głębi ostrości, a 9-listkowa przysłona o kołowym prześwicie daje piękne rozmycie drugiego planu. Soczewki o bardzo niskiej dyspersji niwelują aberrację chromatyczną, a konstrukcja apochromatyczna to znak, że obiektyw ten nie jest narażony na dystorsję, aberrację sferyczną i inne wady obrazu. Doskonałe wykonanie, symbolizowane przez znak EX, jest gwarancją trwałości i niezawodności produktu. Modele wyposażone w mocowanie Sigma, Nikon oraz Canon posiadają dodatkowo cichy napęd HSM gwarantujący dyskretną i szybka pracę systemu pomiaru ostrości. Polecany dla fotoreporterów, fotografów sportowych i przyrodniczych. Właściwości: · Profesjonalny obiektyw super-tele 500mm · Soczewki o super niskiej dyspersji zapobiegające aberracji kolorystycznej · Konstrukcja apochromatyczna niwelująca skrzywienia i dystorsję · Możliwość zastosowania dodatkowych konwerterów APO Tele · Wewnętrzne ogniskowanie dla większej wygody użycia Parametry Techniczne Nazwa: Sigma 500mm F4.5 EX HSM APO Ogniskowa: 500mm Konstrukcja: 12 elementów w 9 grupach Przysłona maksymalna: F4.5 Przysłona minimalna: F32 Listki przysłony: 9 Kąt widzenia: 5° Powiększenie maks: 1:7.7 Dystans minimalny: 400cm Obudowa: wykonczenie EX Wymiary (śr. x dł.): 123 x 349.5mm Waga: 3,100g Średnica filtra: 46mm (tylny) Mocowanie: Minolta / Sony Uwagi: System strojenia ostrości Internal Focus (RF) *Wersja HSM dostępna dla mocowania Sigma, Canon i Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Malinowski Zobacz posta
    Obiektyw super-tele do zastosowań .....
    zbiłeś mnie

a foty przednie, coprawda na poczatku myślałem ze ta Sigma nie robi w kolorze ale się okazało ze jestem w błędzie

Domyślnie

2,3,4 i 5. Reszta jakoś mniej tym razem

Rikardo
    Gość

Domyślnie

4,8,9 (9 naj)

Domyślnie

Dyziek
    taką 2 kę np. to pięknie zrobiłeś.
    Zawsze mnie cieszy jak z kogos romantyk wylezie
    pozdrawiam
    edit 6 -ka też
    ff

Domyślnie

Dla mnie dwójka to mistrzostwo świata! To zdjęcie jest genialne.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów