Szukaj
I jeszcze jedno...
Po wykonaniu dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty można udać się na zasłużony spoczynek...
te chyba furory nie zrobiąbardzo zwyczajnie
daj następne
![]()
Khihiii... Zauważ, że wyrażenie "zrobiły furorę" ująłem w cudzysłów.Zrobiły taką "furorę innaczej".
Kurczę, względem takich zdjęć nigdy nie będę obiektywny. Może faktycznie dla osoby trzeciej fotki są zwykłe. Jestem z nich o tyle zadowolniony, że wyszły mi (przynajmniej tak mi się zdaje) całkiem poprawne technicznie. Robione przy sztucznym świetle, z lampą, beż żadnych parasolków, blendów i innych takich...
Strzelam takie zdjęcia, bo usilnie próbuję uwiecznić te widoczne na twarzy procesy myślwe zachodzące w małej głowce. Widać wręcz, jak podczas zabawy tworzą się miliony nowych połączeń nerwowych w tym malutkim rozumku.
Niestety zdjęcia tego nie oddają albo nie potrafię zrobić takich, które by to oddały... Ale nic to... Nie poddaję się... "Khfardym tszea byśś, nie mienthim..."
Pomijam taki drobny szczegół, że to dział albumowo-pamiątkowy, a do takiego fotki chyba się nadają, co?
95% pokazywanych tutaj prac to zdjęcia zwyczajne (mam na myśli te "nieślubne"). Co nie zmienia faktu, że większość z tych 95% jest urocza. Wszak dzieci, to baaardzo wdzięczny i trudny temat.
Skontaktuj się z nami