Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Domyślnie Slamsowe klimaty

sa już w naszym kraju budynki w których warunki bytowe niewiele odbiegaja od slamsów ,ażeby oddać klimat tego miejsca wszystko w tych fotkach jest celowe ,przepały , ciemne fragmenty i brak ostrosci

Zapraszam

1

2

3

4

5

6

sailor
    Gość

Domyślnie

2ka swietna

Domyślnie

2ka najciekawsza. z pewnoscia dzieki temu przemykajacemu sie psiakowi
    d700

Domyślnie

2 fajne, widziałbym jako część większego reportażu
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

dzieki Sailor, miło Cię goscić

Zuzus - psiak przemykał się bo chciał zaistnieć cwana bestia i spokojny był

ozzy - na upartego, zrobiłbym

ps.jako ciekawoskę podam ze wszystkie foty sa z reki a ostatnia z rekordowym czasem

pozdrawiam

Domyślnie

Fajne zdjęcia a dwójka faktycznie najlepsza
    Pozdrawiam

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie Jedynka

1 - przede wszystkim, brawo !

Domyślnie

Ja też nie będę odszczepieńcem...dwójka,ale i piątka.Podobają mi się kolorki i cały ten klimacik.Fajnie wyszło.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

no nareszcie idziesz znowu w strone "zatrzymywania czasu" - prawdziwego (dla mnie) celu fotografii....

zdjątka super, mnóstwo takich miejsc masz w okolicy i jak tylko będziesz chciał - możesz zostac mistrzem świata w zakresie "architektury upadku"

ze swej strony polecam dom zdrojowy w brzeźnie - z zewnątrz ale i wewnątrz... robi (niestety) wrażenie, a idą kolory jesieni i wielkie drzewa wokół niego oddadzą klimat zrujnowanego niegdyą bogactwa - szczególnie jak sie je zestawi z fotami z epoki

akurat na tych zdjęciach - dla mnie bw

btw: pies z bw też byłby lepszy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mark3 Zobacz posta
    no nareszcie idziesz znowu w strone "zatrzymywania czasu" - prawdziwego (dla mnie) celu fotografii....

zdjątka super, mnóstwo takich miejsc masz w okolicy i jak tylko będziesz chciał - możesz zostac mistrzem świata w zakresie "architektury upadku"

ze swej strony polecam dom zdrojowy w brzeźnie - z zewnątrz ale i wewnątrz... robi (niestety) wrażenie, a idą kolory jesieni i wielkie drzewa wokół niego oddadzą klimat zrujnowanego niegdyą bogactwa - szczególnie jak sie je zestawi z fotami z epoki

akurat na tych zdjęciach - dla mnie bw

btw: pies z bw też byłby lepszy...

ja mimo tego ze powinno być b/w wolę kolor (dlatego tutaj trochę podciagniety dla klimatu) co do psa to się nie zgadzam

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów