Szukaj
Młodym może się podobać. Ja osobiście podniósłbym trochę kontrast. Fajny kadr z ławką![]()
Ale w jakim celu ta kolorowa ławka, co do podniesienia kontrastu, jeżeli już to raczej selektywnie gdyż podbicie kontrastu nie pomoże sukni ani garniturowi (wydaje mi się że suknia i tak jest na granicy przepału - może kwestia monitora).
Pozdrawiam, Rafał
Dwa Nikony | Szkła - całkiem jasne | błyskotki + trochę innych gratów
Jak dla mnie pierwsze zdecydowanie w całości B&W. Tak to wygląda... kiczowato.Ale to moje zdanie.
1 kiczowato.
2. bez urazy oczywiście - ale pod pacha PM wygląda nieszczególnie. Na pewno nie jest to hmmm... owłosienie... Jak możesz to coś z tym zrób![]()
Jak mi się pierwsze otwierało, to myślę sobie - no ładnie, fajne B&W, ostro, tak jak tygryski lubią najbardziej- aż zobaczyłem ławkę...
Raz mi jeden znajomy chciał morze gorzały stawiać za kilka takich obróbek - bo on sam nie umie, a strrrrrasznie mu się podoba... no, ale mi nie
Za to kadr fajny
Dwójeczka przyjemna bez zastrzeżeń
Pozdrawiam.
wszystko dobrze, ale ta kolorowa ławka to kicz, na który rozumiem znajdą się odbiorcy![]()
takie kolorowe wstawki się nie podobają,ok zrobie tą fotke w całości w B&W.
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
a tak na marginesie - jak juz się robi taki "bajer" z kolorowa ławką - to trzeba zrobić to bardzo dokładnie..
Skontaktuj się z nami