Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anion Zobacz posta
    przebieg to przebieg, a czy zrobiony rok temu czy miesiąc chyba nie ma znaczenia

do jacka dr: za 3 stówki różnicy to nie ma się co zastanawiać tylko brać nową sztukę (na marginesie, najpierw sprawdzaj oferty na tym forum- prawie zawsze będzie to pewniejszy zakup niż na alle...
    no nie bo moje body te 3400 klatek miało napstrykane 6 m-cy temu. Teraz przebieg się zwiększył. Przecież jak patrzysz na przebieg to potem nie odkładasz puszki do szafy, żeby go nie zwiększać...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

oczywiście, że się zwiększa. Ale patrzymy tylko na liczbę klapnięć- na spisie są sztuki po ponad 100 000 cyknięć i mykają. Kolega miał namierzonego d80 z przebiegiem 16 000 więc chodziło mi o wykazanie, że statystycznie nie musi się bać takiego przebiegu w tym modelu. Przecież nikt nie mówi, że twórca postu namierzył, któryś egzemplarz z listy wskazanej przeze mnie
    d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów