Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie używane body d80

witam serdecznie.

mam pytanie czy warto kupować uzywane body i czy przebieg 16000 zdjęć to jest dużo na aparat.na co jeszcze zwracać uwage przy używkach?

Domyślnie

Nikt Ci nie powie czy warto jeśli nie podasz ceny, za którą chcesz go kupić.

Domyślnie

Moj ma podobny przebieg i niespecjalnie to po nim widac.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=49800

to chyba powinno Cię uspokoić- pytanie czy cena jest komfortowa
    d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka

Domyślnie

tylko, że te dane są troszeńkę nieaktualne...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

dzieki za stronke kolego ,sporo mi wyjasniła. chyba zdecyduje sie na nowe body - 1700 zł a dokupie uzywany obiektyw od kogoś z forum .pierwsze moje zakupy stąd obawy - używany kosztował na allegro 1400 pln
    dziekuje i pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    tylko, że te dane są troszeńkę nieaktualne...
    przebieg to przebieg, a czy zrobiony rok temu czy miesiąc chyba nie ma znaczenia

do jacka dr: za 3 stówki różnicy to nie ma się co zastanawiać tylko brać nową sztukę (na marginesie, najpierw sprawdzaj oferty na tym forum- prawie zawsze będzie to pewniejszy zakup niż na alle...
    Ostatnio edytowane przez Anion ; 29-09-2008 o 18:33
    d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka

Domyślnie

sprawdziłem oferte na forum i faktycznie mozna znależc sporo jest i body d80 ... mówisz pewniejszy tutaj jest zakup?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anion Zobacz posta
    przebieg to przebieg, a czy zrobiony rok temu czy miesiąc chyba nie ma znaczenia

do jacka dr: za 3 stówki różnicy to nie ma się co zastanawiać tylko brać nową sztukę (na marginesie, najpierw sprawdzaj oferty na tym forum- prawie zawsze będzie to pewniejszy zakup niż na alle...
    no nie bo moje body te 3400 klatek miało napstrykane 6 m-cy temu. Teraz przebieg się zwiększył. Przecież jak patrzysz na przebieg to potem nie odkładasz puszki do szafy, żeby go nie zwiększać...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Uprawnienia umieszczania postów