witam serdecznie.
mam pytanie czy warto kupować uzywane body i czy przebieg 16000 zdjęć to jest dużo na aparat.na co jeszcze zwracać uwage przy używkach?
Szukaj
witam serdecznie.
mam pytanie czy warto kupować uzywane body i czy przebieg 16000 zdjęć to jest dużo na aparat.na co jeszcze zwracać uwage przy używkach?
Nikt Ci nie powie czy warto jeśli nie podasz ceny, za którą chcesz go kupić.
Moj ma podobny przebieg i niespecjalnie to po nim widac.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=49800
to chyba powinno Cię uspokoić- pytanie czy cena jest komfortowa
d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka
tylko, że te dane są troszeńkę nieaktualne...
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
dzieki za stronke kolego ,sporo mi wyjasniła. chyba zdecyduje sie na nowe body - 1700 zł a dokupie uzywany obiektyw od kogoś z forum .pierwsze moje zakupy stąd obawy - używany kosztował na allegro 1400 pln
dziekuje i pozdrawiam.
przebieg to przebieg, a czy zrobiony rok temu czy miesiąc chyba nie ma znaczenia
do jacka dr: za 3 stówki różnicy to nie ma się co zastanawiać tylko brać nową sztukę (na marginesie, najpierw sprawdzaj oferty na tym forum- prawie zawsze będzie to pewniejszy zakup niż na alle...
Ostatnio edytowane przez Anion ; 29-09-2008 o 18:33
d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka
sprawdziłem oferte na forum i faktycznie mozna znależc sporo jest i body d80 ... mówisz pewniejszy tutaj jest zakup?
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami