Szukaj
zdecydowanie BW, na kolorowym za bardzo sie zlewa z tłem jak dla mnie. bardzo przyjemny portret
Chyba kolor lepszy, ew. inny B&W. Nie leży mi do końca ta konwersja.
PS old Sailor powiadasz![]()
Takie twarze aż się proszą o portret, ciekawy człowiek. Tak jak wyżej, BW ładnie odcina twarz od tła
@mikkay, tak o sobie mówi, choć jego opowieści zdają się sięgać czasu żaglowców, a na to wydaje się za młodychociaż kto wie...
@Frodo, w rzeczy samej człowiek ciekawy choćby przez to, jak umila czas swoimi opowieściami klientom pobliskiego pubu. Gdzie zresztą przyjęło się płacić mu piwkiem za gawędę... Zarabia na tym całkiem dobrze, to i pewnie stąd 'marynarski' chód i żaglowce
Pozdrawiam
Mati
Kurde, nie widziałem sailora 2 tygodnie, a ten już tak się postarzał... no, ale za to włosy mu urosły
Czarno białe lepsze, na kolorze chyba WB skopany.
Aha, teraz rozumiem żart z 'Sailorem'
Z tym WB to masz racje chyba. Kazałem pstrykac z ustawieniem 5000, a mimo to wszystkie nefy pokazują 'as shot' 4700. Nie wiem czemu, potem jakos nie mogę złapać tego światełka, jak powinno być :/
Pozdrawiam
Mati
Jakby zamiast czapki mial turban to ... wyglada jak koles za ktorego glowe placa 50 mln $
This is my camera.
There are many like it, but this one is MINE.
My camera is my best friend...
Moze w czapce dadzą chociaż 25?...
Pozdrawiam
Mati
Tło za Panem na pewno miało wpływ na kolor twarzy modela. Stąd problem z balansem. Dlatego też stawiam na wersję czarno-białą.
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Skontaktuj się z nami