Szukaj
Jedyneczka, najwięcej trawy w kadrze. Może jeszcze jakby zielona trawa była bardziej zielona? Nieco jaśniejsza? Tak sobie gdybam. Pozostałe jakoś nie widzą mi się.
Daniel
D90, S 10-20/4-5,6, Tamron 17-50/2.8, Tamron 90/2,8, Nikkor 70-300VR, S 150-500 OS, Manfrotto 055XPROB
5 bardzo ale to bardzo mi się podoba.Może dlatego że to moje klimaty
3 fajoska ale odrobinke za ciemno MZ.
Z zażaleniami na ciemności ....na Berdyczów...
Ja wybieram piątkę,bo ten klimat jest mi szczególnie bliski...tylko coś ostatnio nie ma na to czasu..
Na reszcie słabo coś dostrzegam tematy.
Pzdr
Andrzej
...za ciemno....
Pozdrawiam
Andrzej.
Jaśniej.... już było
Tematy...trawy i woda - jesiennie. Tyle.
Ponownie dochodzę do wniosku, że mam zwichrowany gust, bo mnie zdecydowanie najbardziej podoba się...4![]()
1 najbardziej mi się podoba, choć ostrości brakuje na pierwszym planie. Poza tym zrezygnowałbym z tego skrawka nieba/rzeki u góry.
Kadr jest na nim moim zdaniem najlepszy, ale zbyt ciemno i dachy obok drzew mi trochę przeszkadzają.Ponownie dochodzę do wniosku, że mam zwichrowany gust, bo mnie zdecydowanie najbardziej podoba się...4
Jeśli już wrzucasz tu,na Forum i ludziska dookoła wyją o trochę światła,to co należy...?W tej chwili oglądam te foty na innym monitorze... i nadal nie czuję potrzeby rozjaśnienia
Pzdr
Andrzej
...jedynie moja wychowawczyni z podstawówki była bardziej uparta....to było wieki temu i myślałem ,że ten gatunek już wymarł...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami