Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Eksperyment

Domyślnie Eksperyment

trochę zabawy suwakami - co wy na to ?

Domyślnie

Jakoś mam wrażenie, że pozbawiłeś tego zdjęcia tego co miało najlepsze czyli barw.

PS z czego wynikają te plackowate filotetowe paćki na całym foto? To szum pospolity czy...moja ignorancja?

PS z drugiej strony to fajnie, że ....nie pale 7

Pozdrawiam
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    Jakoś mam wrażenie, że pozbawiłeś tego zdjęcia tego co miało najlepsze czyli barw.

PS z czego wynikają te plackowate filotetowe paćki na całym foto? To szum pospolity czy...moja ignorancja?

PS z drugiej strony to fajnie, że ....nie pale 7

Pozdrawiam
    e taaam bez przesadyzmu pale były tylko dwa razy więc nie sądzę żeby Ci sie przejadły natomiast w tej fotce oczywiste jest ze skoro b/w to coś musiało tak zdecydować ,zaszumione celowo to tez powinno być widoczne - tylko że fotka miała być nie z szumem kolorowym (a taką wkleiłem przez roztargnienie )

Domyślnie

Szczerze mówiąc,jeśli oczywiście nie szuka się na poziomie atomowym,ale szukać rzeczą ludzką...byle nie dłubać dla dłubania..,to zbytniej różnicy nie ma..
    Pzdr
    Andrzej

w międzyczasie fota 2 wyfrunęła....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

teraz to już nie wiem czy mam omamy czy.... widzę filoletowy szum tam gdzie go nikt poza mną nie widzi?

Z tymi palami.. chodziło o to, że.... lubię jak ludzie eksperymentują - nawet pod inną nazwą
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Uprawnienia umieszczania postów