Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: na kolorowo...

Domyślnie

to co tutaj widać jest...zupełnie nietrafioną obróbką. Zastanawiam się jednak czy oryginał nie mógłby zostać zmodyfikowany w innym kierunku z lepszym rezultatem. Pytanie tylko czy sam kadr na to zasługuje?

PS Patrząc na wersję cz-b mam wrażenie, że była jakoś..miejscowo odszumiana? Są straszne miejscowe paćki, których nie widać w wersji kolorowej
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

o ile cz-b sie jeszcze jakos broni (jako lepsza od koloru), to wersja kolorowa jak dla mnie tragedia
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

Dla mnie to nie zdjęcie - to PS.

Domyślnie

Widzielismy tutaj podobne kadry, prezentujace sie duzo lepiej. Tym razem jestem na nie
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    Każdy ma granice w innym miejscu, ja stram się szanować zdanie innych i proszę aby inni szanowali moje, nie przekonuję innych do mojego punktu widzenia.
    No właśnie - formu to wymiana opinii, a nie agitacja. Dzielimy się wrażeniami / argumentami, a nie nawracamy...

Domyślnie

Dokładnie.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Hmm tu nie chodzi o mój zmysł estetyczny, a przynajmniej nie tylko. No cóż - faktycznie każdy ma granice gdzie indziej.
    Swoją drogą jestem ciekaw co powiedziałby bombel - nasz forumowy orędownik obróbki krajobrazowej
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

Robiłem kiedyś podobne zdjęcie. Przy takiej scenerii spokojnie wydobyć można żółto-złote kolory jesieni. Jestem na nie w przypadku koloru na 1. Dwójka lepsza, aczkolwiek mogłoby być lepiej kadrowane.

Domyślnie

dziękuje za wszystkie uwagi , za krytyczne najbardziej, chociaż łatwo nie było hihi przełknąć Kolory taki miały być..pewnie za rok sam się będę z tego śmiał inna sprawa ,że w CNX`ie mam dużo mniej nasycone..tutaj jakoś bardziej ale ogólny zamysł był taki i nie mam zamiaru się tego wypierać

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów