Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Dolina Będkowska BW

Co myślicie o takim drobiazgu? Zdjęcie zrobione w Dolinie Będkowskiej (okolice Krakowa).

1.

Dzięki i pozdrawiam
    Jarek

Domyślnie

Fajnie wyszlo i podoba mi sie. Aczkolwiek usunal bym chyba ten patyk wystajacy z potoku w LD rogu Pozdrawiam
    D70s + troche szkla...oddalem zonie. Teraz D300 pstrykam...

Domyślnie

A jak wygląda kolor?

Zdjęcie przyjemne.

Domyślnie

Kolor był nudny, ostre słońce, wysoko na niebie, do tego cały obraz zdominowała zieleń. Ale podoba mi się jeszcze jedno zdjęcie tego miejsca, odrobinę inaczej kadrowane i myślę że jeszcze się nim zajmę i pozostawię je w kolorze.

haq: A właśnie, zapomniałem o patykach będę musiał poprawić

Dzięki

Domyślnie

Powiem Ci, ze jednak w kolorze ten motyw wiele zyskuje, o wiele bardziej sie podoba. Nawiasem mowiac, porzuciles juz Walencje na dobre?
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Niestety tak, wracam do Krakowskiej szarej rzeczywistości.. heh, jeszcze w Valencii obiecałem sobie, że nie będę marudzić i tęsknić za Hiszpanią, ale chyba się tak nie da

Domyślnie

Kolor był nudny, ostre słońce, wysoko na niebie, do tego cały obraz zdominowała zieleń
    Najgorzej jak się plecie dyrdymały o ...swojej focie...

Kolorek fajny..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Co Ty chcesz od tego koloru?

Domyślnie

witaj Mosquito --- po pierwsze zbyt rzadko wrzucasz tutaj swoje foty ,po drugie KOLOR

Uprawnienia umieszczania postów