Co myślicie o takim drobiazgu? Zdjęcie zrobione w Dolinie Będkowskiej (okolice Krakowa).
1.
Dzięki i pozdrawiam
Jarek
Szukaj
Co myślicie o takim drobiazgu? Zdjęcie zrobione w Dolinie Będkowskiej (okolice Krakowa).
1.
Dzięki i pozdrawiam
Jarek
Fajnie wyszlo i podoba mi sie. Aczkolwiek usunal bym chyba ten patyk wystajacy z potoku w LD roguPozdrawiam
D70s + troche szkla...oddalem zonie. Teraz D300 pstrykam...
A jak wygląda kolor?
Zdjęcie przyjemne.
Kolor był nudny, ostre słońce, wysoko na niebie, do tego cały obraz zdominowała zieleń. Ale podoba mi się jeszcze jedno zdjęcie tego miejsca, odrobinę inaczej kadrowane i myślę że jeszcze się nim zajmę i pozostawię je w kolorze.
haq: A właśnie, zapomniałem o patykachbędę musiał poprawić
Dzięki
BW nie cieszy się dużym powodzeniem, zobaczymy jak będzie z troszkę innym kadrowaniem w kolorze.
2.
Powiem Ci, ze jednak w kolorze ten motyw wiele zyskuje, o wiele bardziej sie podoba. Nawiasem mowiac, porzuciles juz Walencje na dobre?
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Niestety tak, wracam do Krakowskiej szarej rzeczywistości.. heh, jeszcze w Valencii obiecałem sobie, że nie będę marudzić i tęsknić za Hiszpanią, ale chyba się tak nie da![]()
Najgorzej jak się plecie dyrdymały o ...swojej focie...Kolor był nudny, ostre słońce, wysoko na niebie, do tego cały obraz zdominowała zieleń
Kolorek fajny..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
witaj Mosquito --- po pierwsze zbyt rzadko wrzucasz tutaj swoje foty ,po drugie KOLOR![]()
Skontaktuj się z nami