Artur...trenuj tą technikę,bo szczerze mówiąc.......niewiele widzę tutaj....
Pzdr
Andrzej
Szukaj
Artur...trenuj tą technikę,bo szczerze mówiąc.......niewiele widzę tutaj....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Nie, no zaraz - właśnie dobrze napisałeś w pierwszym poście i mniemam, że zostałeś też dobrze zrozumiany. Wykonałeś 7 różnych ekspozycji (nie mylić z czasem ekspozycji) kręcąc jedynie pierścieniem ostrości przy kolejnym ujęciu, tak aby po złożeniu zwierza do kupy w PS otrzymać go całego ostrego jak brzytew. Popraw mnie jeśli błądzę.
PS. W plenerze jakoś słabo to widzę...![]()
(...\/...)
Burkinafaso - tak dokładnie o to mi chodziłono w plenerze to jest totalnie nie wykonalne - tylko studio i statyw. (tzn mozna aparatem ruszac na boki bo i tak potem na warstwie sie dopasowuje obrazy, wazne zeby sie nie zblizyc sie lub oddalic bo wtedy inny rozmiar robaczka sie robi i lipa..)
Borregaard - ale pająka widzisz? :P hehe
artur
Artur Borzęcki Photography
Nikon D700 ; N24-70mm 2.8 ; N50mm 1.8 ; Sigma 150mm EX Macro ; SB 900
dlaczego nie mylić... jezeli tzw ekspozycja jest kombinacją czasu i przysłony, to z wypowidzi Artura można zrozumieć, że końbinował z jednym i drugim, co widać przy porównaniu obu zdjęć(jedno jasniesze od drugiego). Jednocześnie w późniejszej wypowiedzi uściślił, rozwiewając watpliwości
pozdrawiam
bdb,fajne kolory zrobiłes![]()
ja tam wolę dobry rozkład GO , a mz mniejsza głębia dodaje uroku i malowniczości .....jest program do takiego czegoś ale nie pamiętam jaki !!!
Wyszło naprawdę bardzo fajnie
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
wyszło świetnie, mogłeś tylko nie pisać, że zajęło to 3 godziny![]()
Skontaktuj się z nami