Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: zaułek ...

Domyślnie

do mnie niestety nie trafia.. kadr zupelnie nieciekawy, do tego to przejaranie niemilosiernie (to bylo celowe? czy tak wyszlo samo i po fakcie zyskalo miano artyzmu?), a brak slowa w nowo rozpoczetym watku odbieram troche jakby od niechcenia 'macie, poogladajcie se moja super prace'
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie ależ nie ..

brak słów ... to oczekiwanie, a zaułek miał być i wyszedł - jasny.

Domyślnie

Powiedziałbym,że to jakiś Cypr,czy Malta.Nie znam Kraju..

autograf
    Gość

Domyślnie

Ale spieprzyłeś takie fajne miejsce.
    "Zgubiłeś niebo". A tak w ogóle to ja bym z leżaka potraktował ten zaułek.

Domyślnie uff ...

ten zaułek to bardzo nudne i standardowe miejsce w śląskim miasteczku Opawa ... Dardzo standardowym. Po za architekturą sakralną oraz zabyktowego "starego" rynku - nie ma niczego szczególnego. Niestety to nie Wrocław (z Jego Ostrowem Tumskim), to również nie Gdański czy cokolwiek w tym stylu ... Gdybym pokazał niebo, to również musiałbym pokazać resztę szczegółów w światłach ... a wtedy, uwierzcie mi, wyszedłby kompletnie nudny frg. brukowanej ulicy. Wypalone detale w świetle, w niebie miały pokazać "kirunek" w stonę światła, ale jak widzę nie wyszło ...

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorz WO Zobacz posta
    Gdybym pokazał niebo, to również musiałbym pokazać resztę szczegółów w światłach ... a wtedy, uwierzcie mi, wyszedłby kompletnie nudny frg. brukowanej ulicy. Wypalone detale w świetle, w niebie miały pokazać "kirunek" w stonę światła, ale jak widzę nie wyszło ...
    Oj nie wiesz co mówisz. Zaraz Ci czegoś poszukam

EDIT: Sam zobacz

Uprawnienia umieszczania postów