Szukaj
no tym razem masz sporo fajnych fotek,mam tylko jedna uwagę na kilku masz nienaturalnie niebieskie niebo
pozdrawiam![]()
Dzięki... miło mi to "słyszeć" tudzież czytać...
Pozdrawiam, T_P_
P.S. Niebo, to zasługa kombinacji dwóch filtrów połówkowych (kolorowych), bowiem słońce było dość wysoko by je "wypalić"... Wprawdzie mogłem zastosować ND, ale chciałem je dodatkowo podkreślić...
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Bardzo ladne zdjecia. Zrobione analogiem? Jestem w tym temacie laikiem, nie wiedzialem ze mozna w analogowej fotografii uzyskac takie rownomierne naswietlenie,.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Oczywiście że nie można - to są obrazki ze średnioformatowej cyfry - tylko ona daje taki obraz, a kolega sobie po prostu żartuje
T_P_ bardzo przyjemny secik, klarowny i nie przekombinowany - szczególnie #1 i #7. Nigdy nie czaiłem tych kolorowych połówek - ale tu widzę zrobiły swoje![]()
W zasadzie podobają mi się bardzo wszystkie![]()
FX/DX/CX/www
Z fotowędkarskiego punktu widzenia - piękne.gdzie to jest?
Ciekawe miejsce, dobre swiatlo, tylko nie do konca mnie kadry przekonuja.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
2 i 5 są bardzo podobne. Najbardziej podoba mi się nr 4. Na wszystkich trochę może zbyt cukierkowe te kolory ale generalnie bardzo przyjemne dla oka.
Zdjęcie 4 bardzo ładne
Skontaktuj się z nami