Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Lublin

Domyślnie Lublin

Jedna z fotek na z Małopolskiego Pikniku Lotniczego jako że dysponuje tylko 55 mm więc za wiele nie mogę zdziałać ;/

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania
    D7000, Nikkor 35mm f/1.8G AF-S DX

Domyślnie

Może gdyby były mniejsze szumy ?? i ciut bardziej ostre

Domyślnie

Chłopaki obie te wersje wyglądają delikatnie mówiąc nie najlepiej

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

18-55 to do statyki jest OK. Albo kupisz jakąś lufkę, albo przestań marzyć o fotkach "w locie".

Domyślnie

Zdaje sobie z tego sprawe ale stan dzisiejszy to narazie zbieram ale mam nadzieje 70 - 300 jest coraz blizej a co do fotki to probuje narazie tym co mam ;/

Domyślnie

A ja dalej nie wiem czemu Lublin... Ani to nazwa samolotu, ani wytwórni samolotu, ani Małopolski Piknik Lotniczy w Lublinie nie był... :P No chyba, że wlaściciel modelu pochodzi z Lublina. Swoją drogą jak na model i 55mm to najgorzej nie jest... Bo model owy w skali 1:1 to nie jest.

Domyślnie

Hey tutaj akurat moj błąd bo pomyliły mu się typy dwóch samolotów Lublina z RWD a Lublin to był samolot rozpoznacwczy z okresu II WŚ a tutaj akurat mamy RWD 8 więc za pomyłkę przepraszam

Domyślnie

To ja doprecyzuyję. Na zdjęciu mamy latający model RC samolotu CSS-13. Czyli produkowanej u nas po wojnie na licencji maszyny Po-2, zwanej potocznie Kukuruźnikiem.

RWD-8 jet górnopłatem a nie dwupłatem.

Domyślnie

No to przyznaje sie do błedu i następnym razem sie już tak nie ośmieszyć ale tak jest czasami jak sie wychodzi z dziedziny ze względu na brak czasu (modelarstwo redukcyjne) ;/ że się myli niektóre typy samolotów ;/ chociaż z rurami jeszcze nie mam takiego problemu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów