Close

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 61

Wątek: The nikons

Domyślnie

no to się chłopcy dobrze bawicie
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

eheheeh a ile za godzinę występowania? Czy opłacić wystep można "twardą" walutą?
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

haha teraz to kupcie sobie D90 i możecie na ślubach: robić zdjęcia, kręcić i do tego grać

Domyślnie

Tak - to właśnie ja jestem tym szczęśliwcem, który dostał ich debiutancką płytę do przesłuchania zanim ujrzy światło dzienne. Wydawało się, że będzie to najgorszy debiut w muzyce disco polo w ostatnich czasach. Tymczasem szeroko zakrojona kampania reklamowa, m.in. w TVP Kultura sprawiła, że o zespole, a zwłaszcza jego wokaliście Malinie, zrobiło się głośno. Zostawmy jednak sprawę talentu wokalnego Malina, bo o tym powinno się napisać podręcznik pt. "Jak śpiewać nie wolno". Istotne jest co innego - brzmienie płyty. Podobno zespół tak długo zwlekał z wydaniem tego krążka, bo chciał go maksymalnie dopieścić, aby brzmiał jak najlepiej.
    Wszystko to za sprawą młodego i utalentowanego DJ'a Dyźka. Jest to ceniony w branży producent, aranżer i kompozytor. Klimat tego albumu to nowocześnie zaaranżowane disco polo, skierowanie do odbiorców, którzy oczekują muzyki przyjemnej i nieskomplikowanej, krótko mówiąc - muzyki do tańca i dobrej zabawy, z dobrym brzmieniem i bez zbędnych eksperymenów muzycznych.
    A teksty? Skoro wyszły spod pióra Malina, to o czym moga mówić jak nie o alkoholu, dziewczynach, seksie i dobrej zabawie.
    Z dobrego źródła wiem, że zespół planuje nagranie oldschool'owego teledysku do jednego z utworów (Dałaś mi-clubdancehall remix).
    D200+słoiki

Domyślnie

no nieźle...
    czekam na fonię bo wizja już jest

Domyślnie

hallo halllo .. ja rezerwuje Was na moje wesele wiem ze do 2015 nie macie terminow ale 2015 3-styczen... jest MOJ!!!!!!
    Dyziek pamietaj

Dobra faza hehe
    dX być może kiedyś bedzie i FX-d

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Drzemi Zobacz posta
    Dyziek, kiedy koncert w MDK?
    Drzemi tam nie ma klimy i basenu więc nie gramy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    Czy opłacić wystep można "twardą" walutą?
    Tak, oczywiscie. Z tym, ze w plikach 90-60-90

Domyślnie

Mam nadzieje ze akredytacje dostane na te koncerty

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów