Zapytam się czy jest istotna różnica w stosunku do tego który instalowano fabrycznie w dniu premiery D80, bo taki posiadam w swoim ?
Szukaj
Zapytam się czy jest istotna różnica w stosunku do tego który instalowano fabrycznie w dniu premiery D80, bo taki posiadam w swoim ?
SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2
I to by bylo wszystko na temat modelu D80... (wlasnie przestal istniec)
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
To byl pozegnalny update ;(...
W przyszlym roku D40X.
seek & destroy
no moja bateria już się ładuje... po południu dam znać jakie tego efekty wyszły i czy znalazłem coś jeszcze zmienionego w ustawieniach lub w pracy. chcę go sprawdzić pod kątem matrixa ponieważ z doświadczenia wiem, że producenci nie piszą wszystkiego co dają w uaktualnieniach..![]()
Nice is to be importand but more importand is to be nice | F65, D80 + S17-70 f2.8-4.5 Macro, T17-50 f2.8 AF-S, T18-250, N18-200VR, N50 1.8D, SB-600 i takie tam..
Czyli co ? Po jego wczytaniu pokazuje się animowana łapka machająca do użytkownika?
I w rytm skocznej muzyki pojawiają się na LCD cytaty z forum Nikona w Polsce o D80 typu : "przepala na matrycowym - never again"... "szumi jak sk.. na iso1600 - never again"... etc. Po czym aparat się wyłącza i nigdy już nie włączy...
A mówiąc poważnie - ten model będzie miał dla mnie zawsze wartość sentymentalną - to od niego zaczęła się moja przygoda z "fotografią na poważnie". I mimo, że szykuję się "powoli"do kupna wyższego modelu N to D80 pozostaje u mnie w torbie
Przepraszam, ale łzy zalewają mi oczy i nie mogę dalej pisać...
![]()
Proponuję jeszcze przez jakiś czas wstrzymać się z uczczeniem D80 minutą ciszy![]()
D610 | N24-70 f/2.8 | N50 f/1.8 | N70-300VR f/4.5-5.6 | SB-900 + MK-900 |
"A mówiąc poważnie - ten model będzie miał dla mnie zawsze wartość sentymentalną"
Mam dokladnie to samo. Taki maly szatani bardzo mi sie podoba, ze D90 pozostanie "prawie" taki sam.
Caly ten "last", to dlatego, ze kazda puszka na odchodne dostaje update. Oczywiscie nie bede plakac![]()
seek & destroy
Czyli upadnie dwa razy ?![]()
D90|D50|F80|P7000|N 50 1:8|N 18-200VR|SB-600 i inne szmery bajery
Skontaktuj się z nami