Close

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 96
    Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

Zapytam się czy jest istotna różnica w stosunku do tego który instalowano fabrycznie w dniu premiery D80, bo taki posiadam w swoim ?
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Domyślnie

I to by bylo wszystko na temat modelu D80... (wlasnie przestal istniec)
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    I to by bylo wszystko na temat modelu D80... (wlasnie przestal istniec)
    Eee... Alleeossooochozi?
    Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX

Domyślnie

To byl pozegnalny update ;(...

W przyszlym roku D40X.
    seek & destroy

Domyślnie

no moja bateria już się ładuje... po południu dam znać jakie tego efekty wyszły i czy znalazłem coś jeszcze zmienionego w ustawieniach lub w pracy. chcę go sprawdzić pod kątem matrixa ponieważ z doświadczenia wiem, że producenci nie piszą wszystkiego co dają w uaktualnieniach..
    Nice is to be importand but more importand is to be nice | F65, D80 + S17-70 f2.8-4.5 Macro, T17-50 f2.8 AF-S, T18-250, N18-200VR, N50 1.8D, SB-600 i takie tam..

Domyślnie

To byl pozegnalny update ;(...
    Czyli co ? Po jego wczytaniu pokazuje się animowana łapka machająca do użytkownika?
    I w rytm skocznej muzyki pojawiają się na LCD cytaty z forum Nikona w Polsce o D80 typu : "przepala na matrycowym - never again"... "szumi jak sk.. na iso1600 - never again"... etc. Po czym aparat się wyłącza i nigdy już nie włączy...

A mówiąc poważnie - ten model będzie miał dla mnie zawsze wartość sentymentalną - to od niego zaczęła się moja przygoda z "fotografią na poważnie". I mimo, że szykuję się "powoli" do kupna wyższego modelu N to D80 pozostaje u mnie w torbie

Przepraszam, ale łzy zalewają mi oczy i nie mogę dalej pisać...

Domyślnie

Proponuję jeszcze przez jakiś czas wstrzymać się z uczczeniem D80 minutą ciszy
    D610 | N24-70 f/2.8 | N50 f/1.8 | N70-300VR f/4.5-5.6 | SB-900 + MK-900 |

Domyślnie

"A mówiąc poważnie - ten model będzie miał dla mnie zawsze wartość sentymentalną"

Mam dokladnie to samo. Taki maly szatan i bardzo mi sie podoba, ze D90 pozostanie "prawie" taki sam.

Caly ten "last", to dlatego, ze kazda puszka na odchodne dostaje update. Oczywiscie nie bede plakac
    seek & destroy

Domyślnie

"A mówiąc poważnie - ten model będzie miał dla mnie zawsze wartość sentymentalną"

Mam dokladnie to samo. Taki maly szatan i bardzo mi sie podoba, ze D90 pozostanie "prawie" taki sam.

Caly ten "last", to dlatego, ze kazda puszka na odchodne dostaje update. Oczywiscie nie bede plakac
    Tylko, że w ciągu ostatnich 2 miesięcy to jest drugi ( chyba ) update do D80.
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Oszczędny w słowach Awatar leon112
    Miasto
    "TAM GDZIE SŁOŃCE NIE DOCHDZI" ;-) Bournemouth UK

Domyślnie

Czyli upadnie dwa razy ?
    D90|D50|F80|P7000|N 50 1:8|N 18-200VR|SB-600 i inne szmery bajery

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów